Σάκης Τανιμανίδης: Αγνώριστος σε φωτογραφία από την αποφοίτησή του πριν 7 χρόνια

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, αφού τα τηλεοπτικά projects που αναλαμβάνει να βγάλει εις πέρας ή στα οποία συμμετέχει, έχουν κερδίσει μια θέση στις καρδιές μας. Μπορεί η καριέρα του στην τηλεόραση να είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις που του επιφύλασσε η ζωή όμως εκείνος είχε αρχικά άλλα σχέδια.

Δείτε ακόμα: Έρση Μελικένζου: Πώς είναι σήμερα η Λάρα Πασπάτη από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»! [pics]

Η ενασχόληση του με τον συγκεκριμένο χώρο ξεκίνησε από την ηλικία των 20, όταν παρουσίαζε μέρος μιας εκπομπής στο TV 100, την οποία πολύ γρήγορα εγκατέλειψε για να σπουδάσει οικονομικά στη Βοστώνη. Αν και το όνειρό του ήταν να ασχοληθεί με το χρηματιστήριο, η ζωή είχε άλλα πλάνα για εκείνον. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από την αποφοίτησή του.

Δείτε ακόμα: Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου -Σπάνια δημόσια εμφάνιση

Ο 30χρονος τότε Σάκης, όπως θα δεις, ήταν κοντοκουρεμένος ενώ η όψη του, με μια πρώτη ματιά, δεν θυμίζει την σημερινή εικόνα που έχουμε για εκείνον. Την φωτογραφία συνόδευσε μια λεζάντα στην οποία έγραφε: «Throwback Thursday: 2011 Βοστώνη, στην αποφοίτηση μου από το business school με τον φίλο (και μοναδικό άλλο Έλληνα στο πανεπιστήμιο τότε) Michael Kasseris, που μου έστειλε και την φώτο! Το κόντρα ξύρισμα ήταν όταν ακόμα σκεφτόμουν καριέρα στην McKinsey και τα χρηματιστήρια! 2 απίστευτα χρόνια που μου αλλάξαν τη ζωή!

Δες τη φωτογραφία:

Σάκης Τανιμανίδης: Αγνώριστος σε φωτογραφία από την αποφοίτησή του πριν 7 χρόνια

Πηγή: tlife
Close