Στα δικαστήρια ο Δημήτρης Σταρόβας-Η δύσκολη περίοδος στη ζωή του

Ο γνωστός καλλιτέχνης και κριτής του YFSF Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγο του για την επίλυση οικονομικών προβλημάτων. Φαίνεται πως ο ίδιος περνάει δύσκολες στιγμές στη ζωή του, καθότι ήταν εμφανής η κακή ψυχολογική κατάστασή του στο χώρο της δικαστικής αίθουσας.

Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019, αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Αυτήκοος μάρτυρας, όπως γράφει η εφημερίδα, που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του, στάση που φαίνεται ότι οδηγεί στην αποξένωσή του από την μοναχοκόρη του, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία.

Άλλωστε, ο Δημήτρης Σταρόβας έχει μεγάλη αδυναμία στην Εβελίνα, η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο που έκανε επί σειρά ετών την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη… Πατήσια – Κολιάτσου!

Οι δυο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος, ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό. Ο Δημήτρης Σταρόβας, λίγο πριν την πρεμιέρα του YFSF, φαίνεται ότι διανύει μια δύσκολη φάση στη ζωή του και πρωταρχικό μέλιμά του είναι να προστατέψει με κάθε τρόπο τη σχέση του με την 16χρονη Εβελίνα.

Πληροφορίες από zappit.gr

Close