Στη δημοσιότητα ιδιόχειρο σημείωμα της Νταϊάνα στους γιους της- Δείτε τι τους έγραφε

Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου, Μέγκαν Μαρκλ, να παραιτηθούν των καθηκόντων τους στην βασιλική οικογένεια έχει ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων στην Βρετανία με φανατικούς υποστηρικτές και διαφωνούντες.

Ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα, Paul Burrell, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία θέλοντας να υπερασπιστεί το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα ιδιόχειρο σημείωμα της Πριγκίπισσας που απευθυνόταν στους γιους της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο instagram ένα κολάζ που αποτελείται από μια φωτογραφία της με τους γιους της και το εν λόγω χειρόγραφο σημείωμα:

«Αγαπώ υπερβολικά τα δύο μου αγόρια κι εύχομαι όλα αυτά τα μικρά λιθαράκια που έχω βάλει για τη σωστή ανατροφή τους να μετατραπούν μεγαλώνοντας, σε δύναμη, γνώση και σταθερότητα».

Ο Burell αιτιολόγησε αυτή την κίνησή του σχολιάζοντας κάτω από την φωτογραφία: «Καθώς ο Harry, η Meghan και ο μικρός Archie σαλπάρουν για μία νέα ζωή, θα ήθελα να υπενθυμίσω κάποια σημαντικά λόγια της Diana που έγραψε σε μένα πολλά χρόνια πριν. Είναι μητρικά λόγια μίας ανιδιοτελούς αγάπης που είναι το ίδιο ταιριαστά σήμερα όπως ήταν πριν από τουλάχιστον 24 χρόνια όταν τα είχε γράψει».

 

Πηγή: apithano.gr
Close