Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για το «Καφέ της Χαράς» – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα στο Κολοκοτρωνίτσι;

Συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα και το TV Έθνος παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, με αφορμή την αποκάλυψή του πως το ‘Καφέ της Χαράς’, μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας με έναν ακόμα κύκλο.

Δείτε ακόμα: Επιστρέφει με απώλειες: Οι 2 αγαπημένοι ηθοποιοί που δεν θα είναι στο νέο «Καφέ της Χαράς»

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός είχε εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία του να γράψει εκ νέου για τις περιπέτειες του εκκεντρικού δημάρχου Περίανδρου Πώποτα και της «πρωτευουσιάνας» Χαράς Χάσκα, φαίνεται, όμως, πως ήρθε η ώρα τα λόγια να γίνουν πράξεις.

Πότε θα δούμε τον νέο κύκλο της σειράς και πότε οι ηθοποιοί θα ετοιμάσουν βαλίτσες για το χωριό Καρυά -κάτι περισσότερο από μία ώρα από την Αθήνα- για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο γραφικό Κολοκοτρωνίτσι;

Δειτε ακόμα: «Το Καφέ της Χαράς»: Ποιοι ηθοποιοί της σειράς ήταν… παντρεμένοι μεταξύ τους;

Το σίκουελ του ‘Καφέ της Χαράς’ θα ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη άνοιξη

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για όλα!

«Το σίκουελ του ‘Καφέ της Χαράς’ θα ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη άνοιξη. Θα συνεργαστούμε και πάλι με την Άννα Χατζησοφιά και φυσικά όλο το πρωταγωνιστικό καστ όπως το είχε γνωρίσει και αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όταν το είπα στην ανιψιά μου (Έφη Ρασιά), που μόλις πήρε το πτυχίο της στη Νομική, συγκινήθηκε και χάρηκε πολύ. Και τα δύο παιδιά έχουν χαρεί καθώς η σειρά τους άλλαξε τη ζωή.

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για το σίκουελ και θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει να γίνει. Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Γιατί η επιστροφή του ‘Καφέ της Χαράς’ συμπίπτει με το τέλος της κρίσης έστω και τύποις. Θέλουμε το «Καφέ» να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής. Θέλουμε το ‘Καφέ’ να μας ξαναφέρει το χαμόγελο. Δεν θα δείτε τραβηγμένες καταστάσεις.

Δείτε ακόμα: 40αρίζει: Ο Διονυσάκης επιστρέφει στο νέο «Καφέ της Χαράς» με γκρίζα πλέον μαλλιά (Pics)

Θα είναι πραγματική συνέχεια της σειράς. Δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποδέχθηκα να γίνει αυτή η σειρά σίκουελ. Παλαιότερα μου είχαν προταθεί από τον ΑΝΤ1 και οι ‘Μεν και οι Δεν’, αλλά και το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’. Δεν ήθελα. Αυτά ναι, ίσως να ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό», δηλώνει και μας κάνει να ανυπομονούμε.

Πηγή: dailymedia
Close