Η οικογένεια Πλούταρχου στόλισε  το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το 2022 – Φωτογραφίες

Σε  δημοσίευση σε instastory μία από τις κòρες του τραγουδιστή δημοσίευσε  για πρώτη φορά το φανταστικό  χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας Κακοσαίου στο σαλόνι του σπιτιού τους!

Ο τραγουδιστής  και πανευτυχής  μπαμπάς έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο με την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία Παπαδοπούλου .

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη του ο Γιάννης Πλούταρχος είχε δηλώσει τυχερός που την γνώρισε και ότι είναι ο άνθρωπός του.

Δείτε επίσης : Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου 2022: Ο Σπύρος Σούλης δίνει κόλπα και συμβουλές για τον στολισμό του

«Μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είπαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί. Στάθηκα τυχερός! Θυμάμαι ακόμη το αγροτικάκι που είχα εκείνη την περίοδο, το οποίο δεν είχε καθίσματα, ήταν τρακαρισμένο από παντού και μάλιστα ντρεπόμουν να το παρουσιάσω στην Μαρία! Μετά από ένα μήνα της είπα ότι είχα αυτοκίνητο.

Χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία ήταν για μένα: Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα και μια που πίστεψα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγαλύτερος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, έχουμε πέντε παιδιά, τα μεγαλώνουμε και είμαστε ένα παραδοσιακό κι ευτυχισμένο αντρόγυνο.

Δείτε επίσης : Χριστουγεννιάτικο δέντρο : Αυτή είναι η κατάλληλη θέση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι σύμφωνα με το Feng Shui

Το εύκολο είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και στα περιστασιακά “θέλω” σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό για μένα είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής».

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφίες  απο το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας του Γιάννη Πλούταρχου.

Η οικογένεια Πλούταρχου στόλισε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το 2022 – Φωτογραφίες

 

Η οικογένεια Πλούταρχου στόλισε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το 2022 – Φωτογραφίες

 

Close