Χριστουγεννιάτικο δέντρο : Αυτή είναι η κατάλληλη θέση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι σύμφωνα με το Feng Shui

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και αφού είδαμε τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2022 ήρθε η στιγμή να δούμε και ποιο είναι το κατάλληλο μέρος στο σπίτι για να τοποθετήσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η θέση που θα τοποθετηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι σημαντική

Το τοποθετούμε στα ανατολικά για να υποστηρίξουμε την ενέργεια της οικογένειας ή στα νοτιοανατολικά για ευημερία & πλούτο. Διαφορετικά, μπορούμε να το τοποθετήσουμε στα νότια για να ενισχύσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και την φήμη μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Επιλέγουμε την νότια θέση, ως πιο ευνοϊκή, ειδικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσουμε στον επαγγελματικό χώρο.

Δείτε επίσης : Ασπρόμαυρη διακόσμηση Χριστουγέννων! Ιδέες για όλο το σπίτι

Αποφεύγουμε τα πολλά διαφορετικά χρώματα στην διακόσμηση
Συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε πολλά χρώματα, ειδικά όταν στολίζουμε το σπίτι μας για τις γιορτές. Αυτό όμως προκαλεί μεγάλη αναταραχή στην ροή της ενέργειας Qi στο χώρο και κατά συνέπεια σε μας.

Αυτό συμβαίνει γιατί κάποια χρώματα έχουν yin ήρεμη, αρμονική ενέργεια και κάποια άλλα έχουν yang έντονη, δραστήρια ενέργεια. Μάλιστα, όταν δεν βρίσκονται σε αναλογία διαταράσσεται η ομαλή ροή της ενέργειας που αναφέρουμε παραπάνω.

Δείτε επίσης : Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου 2022: Όλες οι τάσεις

Χριστουγεννιάτικο δέντρο : Αυτή είναι η κατάλληλη θέση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι σύμφωνα με το Feng Shui

Δείτε ακόμη Οδηγός στολισμού για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ο σωστός τρόπος να βάλεις τα φωτάκια, στολίδια και γιρλάντες

Στην ευνοϊκή χωροθεσία feng shui επιθυμούμε να υπάρχει ισορροπία, αρμονία και ηρεμία στον χώρο που θα επηρεάσει θετικά και τον δικό μας οργανισμό. Γι’ αυτό καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα βασικό χρώμα με έντονη yang ενέργεια, όπως το κόκκινο ή το μωβ ή το κίτρινο ή το πορτοκαλί. Επίσης, και ένα δευτερεύον με yin ενέργεια όπως το κρεμ/ το λευκό/ το μαύρο, έτσι ώστε να έχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης : Πως να καθαρίσετε από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ως τη φάτνη

Αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε και τα τέσσερα βασικά yang χρώματα ταυτόχρονα, πχ. στον στολισμό του δέντρου ή του σαλονιού. Για παράδειγμα, προσπαθούμε να κάνουμε έναν από τους παρακάτω ευνοϊκούς συνδυασμούς:

κόκκινο και λευκό

κρέμ χρώμα ή πράσινο

κόκκινο και χρυσό ή ασημί χρώμα ή μωβ

κόκκινο και λευκό ή μαύρο χρώμα.

Αυτό σημαίνει πως όλα τα διακοσμητικά, τα υφάσματα και τα ριχτάρια καλό θα είναι να έχουν τον συνδυασμό χρωμάτων σύμφωνα με το youweekly.gr που θα επιλέξουμε εξ αρχής. Άρα να μην προσθέτουμε και άλλα διαφορετικής ενέργειας χρώματα.

Δείτε  όλες τις ιδέες για Χριστούγεννα στο Daddy-Cool.gr 

Close