Ο Χρήστος Πολίτης αγαπήθηκε πολύ μέσα από την σειρά του Νίκου Φώσκολου Λάμψη και το ΑΝΤ1 δε θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει έναν από τους πιο κορυφαίους χαρακτήρες που πέρασαν από ελληνική σειρά.
Εχθές έγινε γνωστή η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Πολίτης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών. Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές του που τον θυμούνται να ενσαρκώνει με τεράστια επιτυχία έναν από τους πιο κορυφαίους χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης: τον Γιάγκο Δράκο της Λάμψης. Το ΑΝΤ1 δε θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετήσει.
Το συγκινητικό αντίο του ΑΝΤ1 στον Χρήστο Πολίτη
Δείτε ακόμα Βουρκωμένη η Ιωάννα Τούνη στο τελευταίο της βίντεο – Τί της συνέβη;
Ο Χρήστος Πολίτης ενσάρκωσε έναν από τους κορυφαίους χαρακτήρες που πέρασαν τόσο από το κανάλι του ΑΝΤ1 όσο και από την ελληνική τηλεόραση συνολικά: τον Γιάγκο Δράκο της Λάμψης. Μία σειρά γραμμένη από τη πένα του κορυφαίου Νίκου Φώσκολου. Το ΑΝΤ1 δε θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον γνωστό ηθοποιό.

Αποφάσισε λοιπόν να προχωρήσει σε μία ανάρτηση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο Instagram λέγοντας: «H Tζάιαντ είναι άδεια χωρίς τον Γιάγκο Δράκο. Καλό ταξίδι Χρήστο Πολίτη», σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στου σταθμού εδώ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.