Σπανούλης- Χοψονίδου: Ανέβασαν την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα πέντε τους παιδιά με αφορμή τα γενέθλια της γλυκιάς μανούλας! (Φώτο)

Ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τον ερχομό της νεογέννητης kόρης του και την δημοσίευση της πρώτης οικογενειακής φωτογραφίας με το νεογέννητο, προχώρησε και στην πρώτη του συνέντευξη για το έκτο του παιδί, για τη σχέση του με την Ολυμπία Χοψονίδου αλλά και για το πως νιώθει που έγινε για μία ακόμη φορά πατέρας.

«Έκτο. 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα είχα προπόνηση τότε, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει αυτήν την κατάσταση. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, δεν υπάρχει ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν πολύ τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Εννοείται πως τον επόμενο τίτλο θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή σε ότι δεν έρχεται όπως θέλουμε, υπομονή για να το διορθώσουμε».

Close