Χαρά Παππά-Μπουράκ Χακί: Χώρισαν μετά από 3,5 χρόνια σχέσης & αυτός είναι ο λόγος

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια της showbiz. Τα media, ειδικά μετά τη συμμετοχή της Χαράς Παππά στο Next top Model, κυκλοφορούσαν πολλές φωτογραφίες του ζευγαριού στα μέσα δικτύωσης.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός και το μοντέλο, είχαν σκοπό να παντρευτούν στο μέλλον. Γι’αυτό και η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα.

Έπειτα από τρεισήμισι χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους, και ο λόγος όπως αναφέρει ο Τούρκος ηθοποιός, είναι η απόσταση που τους χωρίζει.

Χαρά Παππά-Μπουράκ Χακί

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη που έδωσε στα τούρκικα μέσα για τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά. 

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά Παππά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε.

Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της.

Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας».

Χαρά Παππά-Μπουράκ Χακί 2

Close