Χαρά Βέρρα: «Η 8χρονη εγγονή μου έχει ένα σπάνιο σύνδρομο. Δεν μιλάει ούτε περπατάει»

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα για τον Γολγοθά που διανύει οικογένειά της. Η ίδια έχει μία εγγονή, την μικρή Χαρούλα, η οποία είναι οχτώ χρονών αλλά πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο.

Δείτε όσα αποκάλυψε για την εγγονή της η Χαρά Βέρρα και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η οικογένειά της, σύμφωνα με το protothema.gr.

Δείτε επίσης Συγκλονίζει ο Σάββας Πούμπουρας για τη μάχη του με το αλκοόλ “Ήθελα να πεθάνω”

Χαρά Βέρρα: «Η 8χρονη εγγονή μου έχει ένα σπάνιο σύνδρομο. Δεν μιλάει ούτε περπατάει»

«Μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία. Το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις» αποκάλυψε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Λοιπόν και συνέχισε.

«Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα… Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, το παιδί αυτό θα ζει έτσι.

Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένεια της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι.

Δείτε επίσης Η Χρηστίδου σε μια εξομολόγηση καρδιάς: «Με τον Θοδωρή ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι αλλά δεν θα είμαστε ξανά μαζί»

Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη» είπε χαρακτηριστικά η Χαρά Βέρρα.

Close