Χαρης  – Αντελίνα Βαρθακούρη: Η βόμβα του Χάρη για τρίτο πρόσωπο στον γάμο του

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη; – Η δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη που δημιούργησε ερωτηματικά…

Η Αντελίνα Βαρθακούρη περιέγραφε το σύντομο της ταξίδι στην Χίο, ώσπου ήρθε μία ατάκα από τον Χάρη Βαρθακούρη, που σίγουρα δεν την περίμενε.

Συγκεκριμένα η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε: «Στέλνω αμέτρητα φιλιά στη Χίο. Μέσα στην Τετάρτη μου ήρθε να φύγω μόνη μου εντελώς και να πάω . Μου έχουν πει πάρα πολλοί για την αγία Μαρκέλλα και να δω το νησί. Κάθισα μία ημέρα και γύρισα την επόμενη. Έτσι ξαφνικά δίχως λόγο κι αφορμή.»

Δείτε επίσης : Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη

Χαρης – Αντελίνα Βαρθακούρη: Η βόμβα του Χάρη για τρίτο πρόσωπο στον γάμο του

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν άντεξε να μην πειράξει την σύζυγό του κι ανέφερε, προκαλώντας πανικό: «Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη. Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει στην Χίο, δεν εξηγείται αλλιώς. Πήγα μόνη μου λέει, τι να πω. Ξέχασε τον φορτιστή της μια ημέρα και το κινητό άδειασε ξαφνικά στο δίωρο επάνω και δεν μπορούσαμε να την βρούμε.»

Δείτε επίσης : Τρίκαλα  23χρονος καταγγέλλει : Ιερέας με έκαιγε με σταυρό γιατί είχα δαιμονιστεί

Η αντίδραση της Αντελίνας Βαρθακούρη ήταν χαρακτηριστική σύμφωνα με το europost.gr , αφού δεν πίστευε όσα λέγονταν στον αέρα.

Close