Χώρισαν-Ευρυδίκη-Βασάλος-

Χώρισαν οριστικά Ευρυδίκη – Βασάλος; Οι αναρτήσεις τους που αποκαλύπτουν την αλήθεια. 

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν χωρίσει οριστικά διότι οι θαυμαστές τους, είχαν παρατηρήσει που οι δυο τους δεν ανέβαζαν συχνά αναρτήσεις και με τους δύο.

Γενικότερα η Ευρυδίκη και ο Βασάλος είναι δύο άνθρωποι που τους αρέσει να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους ακόλουθούς τους και όταν αυτό σταμάτησε, δημιουργήθηκαν ψίθυροι που τους ήθελαν χωρισμένους οριστικά.

Δείτε ακόμα Άλλος άνθρωπος: Η Super Κική αδυνάτισε και άλλαξε τα μαλλιά της! (εικόνες)

Όμως φαίνεται πως αυτές οι φήμες είναι…φήμες και πως το ζευγάρι απλά θέλει να κρατήσει μερικές στιγμές από την σχέση τους, μόνο για εκείνους, χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε. Μάλιστα η διάψευση περί χωρισμού ήρθε όταν οι δυο τους ανέβασαν πρόσφατα στιγμές από τις Πασχαλινές τους διακοπές στην Σκόπελο.

Φαίνεται λοιπόν πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκονται στην Σκόπελο παρέα με καλούς φίλους και μοιράζονται στιγμές από την πανέμορφη θέα του νησιού, δικές τους όμορφες στιγμές αλλά και λιχουδιές που δοκίμασαν.

Χώρισαν-Ευρυδίκη-Βασάλος-

Χώρισαν-Ευρυδίκη-Βασάλος-

Χώρισαν-Ευρυδίκη-Βασάλος-

Επίσης τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φήμες που ήθελαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγκυος. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν αποφάσισε να τοποθετηθεί και για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, λέγοντας:

Δείτε ακόμα Άκης Πετρετζίκης: Βόλτα στην παιδική χαρά με την εγκυμονούσα σύζυγό του και τον γιο του! (εικόνες)

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος.

Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος .

Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», είχε πει ξεσπώντας η Ευρυδίκη.

 

Close