Χριστίνα Χειλά Φαμέλη-η-αδερφή-της-

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Αυτή είναι η αδερφή της και η ομοιότητα είναι εκπληκτική. Η ομοιότητα της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη με την αδερφή της είναι εκπληκτική.

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες αλλά και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργυρούς Βρουλάκη στον Σασμό. Η αγαπημένη ηθοποιός εκτός από πολύ ταλαντούχα είναι και πανέμορφη.

Έτσι, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει επίσης δύο αδέρφια, τον Κωνσταντίνο και την Ζωή. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει μία εκπληκτική ομοιότητα με την αδερφή της Ζωή. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

Μετά την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Σασμός ο κόσμος έμαθε ακόμη περισσότερα πράγματα για την αγαπημένη μας Αργυρώ ή αλλιώς Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Μάλιστα είναι γνωστό ότι η νεαρή ηθοποιός μετά τον χαμό της μητέρας της σε μικρή ηλικία κράτησε και το επώνυμο της μητέρας της, Χειλά.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Αυτή είναι η αδερφή της & η ομοιότητα είναι εκπληκτική

Στις χάρες της και στις λύπες της είχε πάντα στο πλευρό της τα δύο της αγαπημένα αδέρφια, τον Κωνσταντίνο και την Ζωή. Τα τρία αδέρφια ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Χριστίνα ως γνωστόν είναι ηθοποιός, ο Κωνσταντίνος είναι ηθοποιός και η Ζωή σκηνογράφος και ενδυματολόγος.

Κάποιες από τις δουλειές της είναι οι παρακάτω παραστάσεις: Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης, Και τώρα: Ο κόσμος ή Αυτό που αποκαλείτε έξω, εμένα δεν μου λέει τίποτα, Οικογένεια Μπες – Βγες αλλά και η παράσταση Μαμά.

Δείτε ακόμα Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δείτε τον κούκλο σύντροφο της πρωταγωνίστριας του Σασμού

Οι δύο αδερφές φαίνεται πως εκτός από πολύ αγαπημένες έχουν και μία εκπληκτική ομοιότητα. Έχουν το ίδιο βλέμμα όπως θα δούμε και στην παρακάτω φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Hilla Fameli (@christina_hillafameli)

Η Ζωή Φαμέλη είναι εξίσου ενεργή στα social media όπως και η αδερφή της Χριστίνα και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμές από την επαγγελματική της ζωή αλλά και την καθημερινότητά της όπως φωτογραφίες με τα παιδιά της Μαρία και Νικόλα.

Παρακάτω βλέπουμε την αγαπημένη ηθοποιό Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον αδερφό της Κωνσταντίνο:

 

Close