Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα.

Κώστα αί στα κομμάτια πια από δω

Μετά τη δολοφονία του Πετρή, όλα άλλαξαν στον Σασμο. Η Άσπα στέκεται στο πλευρό της Αργυρώς και βρίσκεται ουσιαστικά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η Βέρα Μακρομαρίδου  έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7μέρεςTV και μας αποκαλύπτει τι επιφυλάσσει η συνέχεια για την ηρωίδα της και αν, μετά το διαζύγιο της από τον Κώστα, θα μπει άλλος άντρας στη ζωή της.

Σασμός-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 103 ,104 , 105 , 106

Μπορεί η Αργυρώ να συγχωρέσει τον Αστέρη;

Η Αργυρώ έχει χάσει τον αδελφό της και δεν ξέρω πώς έγινε συμπλοκή. Θα συγχωρέσει τον Αστέρη που τον θεωρεί δολοφόνο του; Ο Αστέρης μπορεί να μη φταίει, αλλά αυτό θα πει η Σεμίνα αν βρεθεί. Ο ίδιος, άλλωστε, ξεκίνησε τον καυγά και δεν έδειξε εμπιστοσύνη στην Αργυρώ ούτε στον Πετρή που τον βοήθησε όταν έκοψε το χέρι του…

Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός : O Γεράσιμος είναι γιος του Καραπάνου

Η Καλλιόπη τον γέμισε με μίσος για τους Βρουλάκηδες. Είναι τραγικοί ήρωες. Πάντως, η κάμερα το έδειξε: πάνω στην συμπλοκή, ο Πετρής πάτησε τη σκανδάλη με το όπλο στραμμένο προς αυτόν. Ο Αστέρης δεν κατάλαβε τι έγινε και, επειδή είναι καλός άνθρωπος, επιζητεί την τιμωρία του, νιώθει ένοχος και θέλει να πάει στη φυλακή από μεγάλο ηθικό βάρος. Άλλοι διέλυσαν με τα μυστικά και τα ψέματα τους την αγάπη της Αργυρώς και το Αστέρη.

Μακάρι αυτός να επιβιώσει στη φυλακή και η Αργυρώ να τα καταφέρει. Θα γίνουν διάφορα μέχρι αυτοί οι δύο οι άνθρωποι να έρθουν κοντά και να μιλήσουν ξανά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα πιάνονται στα χέρια

Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

Γιατί, θα χαθούν εντελώς;

Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα αφήσουν τα πάντα και τους πάντες και θα πάνε να μείνουν μόνες τους στα Ιωάννινα. Θα αλλάξουν εντελώς ζωή, να μην τους ξέρει κανείς, να φύγουν από τις απειλές και το αποπνιχτικό κλίμα του χωριού.

Θα ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Θέλουν να μη φοβούνται πια και να κυκλοφορούν χωρίς βάρος, αφού μετά το φόνο του Στεφανή δεν έχουν δει άσπρη μέρα. Οι φόνοι πάνε ντόμινο και καμία οικογένεια δεν τους αφήνει ατιμώρητους.

Δείτε ακόμη Σασμός: To τέλος για Mαρίνα  Αστέρη

Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

Θα ζορίζουν, λοιπόν, κι άλλο πράγματα;

Ναι, ακόμα και την ίδια την Άσπα. Η μανία του Κωστή, που θα ξεσπάσει πάνω της, θα δώσει τη χαριστική βολή. Η Άσπα θα αλλάξει επίσης στη ζωή της. Βαρέθηκε επτά χρόνια στην Κρήτη την πατριαρχία, το τι θα πει ο κόσμος, του κουκούλωμα. Δεν αντέχει κανένα αντρικό νταηλίκι. Υπάρχει και ο νόμος!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close