Δανάη Μιχαλάκη: Η ενοχλημένη απάντηση στα fake news για τον γάμο (βίντεο)

Η Δανάη Μιχαλάκη φανερά ενοχλημένη για τα fake news για την ημερομηνία του γάμου της και για τις φήμες  της εγκυμοσύνης,

 

Μετά από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε για το αν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή ή όχι, η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες βάζει οριστικά τελεία στο θέμα. Μάλιστα, αποκαλύπτει πώς λόγω όλου αυτού που έγινε θα αναγκαστούν να μεταθέσουν την ημερομηνία του γάμου και να τον πραγματοποιήσουν στην Αθήνα!

Δείτε ακόμη Χαμός στο instagram με τον Άγγελο Λάτσιο: Ανέβασε φωτογραφία χωρίς ρούχα! (εικόνα)

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι. Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο», εξομολογείται η Δανάη Μιχαλάκη και συνεχίζει:

«Είναι αστείο, μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. να πάει στη Σύρο), ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό».

Δανάη Μιχαλάκη: Η ενοχλημένη απάντηση της Δρόσως στα fake news για τον γάμο (βίντεο)

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Πόσα χρήματα παίρνουν οι πρωταγωνιστές; Ζαλίζουν τα νούμερα

«Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος», ξεκαθάρισε η Δανάη Μιχαλάκη απαντώντας στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

 

 

 

Close