Η Δανάη Μπάρκα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και την κορυφή την έβαλε η αγάπη της ζωής της (Φωτογραφία)

Η Δανάη Μπάρκα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και την κορυφή την έβαλε η μεγαλύτερη της αδυναμία (Φωτογραφία)

Η Δανάη Μπάρκα μπήκε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα και στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο κλίμα των Χριστουγέννων αποφάσισε να μπει και η Δανάη Μπάρκα, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, μαζί με τους αγαπημένους της. Είναι τόσο πελώριο και όμορφο, που για να λέμε την αλήθεια το ζηλέψαμε λιγάκι

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, μαζί με τους συγγενείς της, πέρασε την πρώτη Χριστουγεννιάτικη Κυριακή του χρόνου, την οποία μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο instagram, ανεβάζοντας και φωτογραφία του φετινού δέντρου που στόλισε το σπίτι.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δανάη Μπάρκα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

«Στολίσαμε φέτος και η χαρά μου μεγάλη που η Ελενίτσα μου #goddaughter έβαλε την κορυφή! Εντελώς απρόοπτα μετά από έκπληξη του @charis.pechlivanidis φυσικά,το σπίτι μύρισε Χριστούγεννα και κάτι μου λέει ότι θα είναι απ’ τα καλύτερα μας. Η παιδική ενέργεια ΠΑΝΤΑ ομορφαίνει τα πράγματα !! Καλά Χριστούγεννα κουκλάκια μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Δανάη Μπάρκα.

Σχετικά άρθρα