Δείτε τις ωραιότερες φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά με τον γιο του Φοίβο

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, έφυγε από την ζωή πριν λίγες μέρες, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, “Αττικόν” . Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε όσο λίγοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, να ζήσει την κάθε στιγμή της ζωής του, σαν να ήταν η τελευταία.

Μετά από 19 μέρες δικής του μάχης, στην εντατική μονάδα του “Αττικόν” , άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από λοίμωξη του αναπνευστικού και επιβάρυνση της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας, σε ηλικία 88 ετών σκορπώντας θλίψη, στην οικογένειά του αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο Κώστας Βουτσάς άλλωστε, μεγάλωσε γενιές και γενιές μέσα από τις ταινίες και τα θεατρικά έργα όπου συμμετείχε και ήξερε πάντα, να υποδέχεται τον κόσμο με χαμόγελο.

Ένας αγαπημένος ηθοποιός μα πάνω από όλα, ένας εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος, που μέχρι και την τελευταία στιγμή ήθελε απλά να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του και στο θεατρικό σανίδι. Είχε αντιμετωπίσει και παλιότερα προβλήματα υγείας, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκε, να εγκαταλείψει την δουλειά του. Μέσα από αυτή και τους ανθρώπους που αγαπούσε, έπαιρνε ζωή.

Μάλιστα, μέχρι και μια ημέρα πριν νοσηλευτεί για τελευταία φορά, συμμετείχε στην παιδική θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα» , στο θέατρο Μπρόντγουέι. Ερωτευμένoς με την δουλειά του, μα πάνω από όλα ερωτευμένoς με την ζωή, ο Κώστας Βουτσάς κατάφερε να δείξει ότι η εφηβεία τελικά, δεν συνοδεύεται αναγκαστικά από τα…κεράκια της τούρτας που σβήνεις.

Αυτό το νεανικό του πνεύμα, ήταν που τον έκανε να εrωτευτεί πριν μερικά χρόνια την γυναίκα του Αλίκη Κατσαβού και δεν έδωσε σημασία ούτε για μια στιγμή, στα επικριτικά σχόλια που γίνονταν όσων αφορά τη σχέση τους – κυρίως μέσω του διαδικτύου – . Η διαφορά ηλικίας μπορεί να ήταν μεγάλη, αλλά φαίνεται πως ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού, είναι η τρανή απόδειξη της γνωστής παροιμίας “ο έrωτας, χρόνια δε κοιτά” .

Μάλιστα, το 2016 ο γάμος τους ήρθε να ολοκληρωθεί, μέσα από τον ερχομό του 4ου παιδιού του Κώστα Βουτσά. Ο μικρός Φοίβος, ήρθε και έδωσε ακόμη μεγαλύτερη χαρά στο ζευγάρι μέσα από τα παιχνίδια και τις σκανταλιές του. Ο Κώστας Βουτσάς αγαπούσε πολύ τα παιδιά του και έδωσε στον Φοίβο όλη την τρυφερότητα που έπρεπε να δώσει σαν πατέρας. Γινόταν πάλι παιδί στο πλάι του και θα το ξανά έκανε από την αρχή όσες φορές κι αν χρειαζόταν.

Εδώ που τα λέμε, ίσως να είχε περισσότερη όρεξη και ζωντάνια, από οποιοδήποτε άλλο 40χρονο πατέρα της Ελλάδας του σήμερα. Αποφασίσαμε λοιπόν, να βρούμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της γυναίκας του Κώστα Βουτσά, Αλίκης, τις ωραιότερες φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά και του γιου του Φοίβου. Δείτε τες παρακάτω:

Πόση στοργή μπορεί να κρύψει μια εικόνα;

Υπέροχες στιγμές!

Το αιώνιο “παιδί” ήξερε πως να κάνει τα δικά του παιδιά, να χαμογελούν.

Μια πραγματικά, ευτυχισμένη οικογένεια.

View this post on Instagram

#tendermoments

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος μα πάνω από όλα ένας στοργικός πατέρας και σύζυγος. Το χαμόγελο και η ζωντάνια του, θα μείνουν για πάντα αποτυπωμένα στις μνήμες όλων όσων τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν. Ο Φοίβος είναι ένα τυχερό παιδάκι, που έλαβε και συνεχίζει να λαμβάνει μέχρι και σήμερα, τόση αγάπη. Κώστα Βουτσά, θα μας λείψεις!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close