Σασμός: Δείτε τον Θάνο Μπίρκο 11 χρόνια πριν σε γνώστη σειρά, “αγνώριστος”

Τον Θάνο Μπίρκο τον απολαμβάνουμε στην σειρά του ALPHA  Σασμός σαν “Τόλη” , ο οποίος έχει καταφέρει να κάνει το κοινό να τον αγαπήσει. Ο Σασμος όμως δεν είναι η μόνη σειρά που έχει εμφανιστεί.

ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΤΟΛΗΗΗΗΗ

Ίσως να μην θυμάστε όμως,  πριν από 11 χρόνια, συμμετείχε σε μια πετυχημένη σειρά του Alpha που μάλιστα, και αυτή σημείωνε μεγάλη επιτυχία.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός παραδίνεται

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Birkos Official (@thanosbirkos)

Δείτε ακόμα: Σασμός : Μέσα στα αίματα παρακαλά για ένα θαύμα

Η σειρά που έπαιζε 11 χρόνια πριν ο Θάνος Μπίρκος την σεζόν 2002- 2003, ήταν η “Μις Νταίζη”.

Το σενάριο, είχε ως εξής:

Ένας απλός και φιλήσυχος 45άρης, έχει κληρονομήσει το παλιατζίδικο του πατέρα του, το οποίο προσπαθεί με χίλιους κόπους να το μετατρέψει σε κατάστημα αντικών. Όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρέη του αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Παράλληλα, η πρώην γυναίκα του διεκδικεί διατροφή για τα δυο τους παιδιά και τον απειλεί διαρκώς. Ο ήρωάς μας θα βρεθεί στο τμήμα λόγω χρεών, απ’ όπου θα δραπετεύσει και στη συνέχεια θα αναγκαστεί να ζήσει μια διπλή ζωή, γεμάτη κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Η ιστορία όμως περιπλέκεται επικίνδυνα, όταν γνωρίζει κι ερωτεύεται μια νεαρή διακοσμήτρια.” Μέσω Instagram, ο Θάνος Μπίρκος μάλιστα, είχε κάνει σχετική ανάρτηση, για μια από τις πιο ξεκαρδιστικές σειρές της ελληνικης τηλεόρασης.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Ελενα εισβάλει στη σειρά

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

Close