Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Μαθιός παραδίνεται. 

Αχ, τι άλλο θα τον βρει πια αυτόν τον άνθρωπο;

Σημαντικές εξελίξεις που φέρνουν ντόμινο ανατροπών θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς σασμός. Από τη μία ο Μαθιός παραδίνεται στην αστυνομία για να τον ανακρίνουν για τον φόνο του Πάνου κι απ’ την άλλη ο Αντώνης συλλαμβάνει τον Ευθύμη.

Παράλληλα η πρώην σύντροφος του Λευτέρη επιστρέφει στη ζωή του. Ο Ευθύμης με τη βοήθεια του Βαγγέλη σύμφωνα με το περιοδικό myTv, καταφέρνει να παγιδεύσει τον Μαθιό με την κατηγορία του φόνου του Πάνου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το σκοτεινό μυστικό του Παύλου

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται νέα εγκυμοσύνη;

Οι δύο άντρες βάζουν στο αμάξι του Σταματάκη το φονικό εργαλείο με το οποίο σκότωσε τον Πάνο ο Ευθύμης και στην συνέχεια ειδοποιούν την αστυνομία. Όμως ο Μαθιός καταφέρνει να βρει καταφύγιο σε μια σπηλιά στο βουνό και κρύβεται προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη.

Ο εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα. Το μοναδικό πράγμα που φοβόταν όλο αυτό το διάστημα ήταν να μη συλληφθεί για το φόνο του Στεφανή και τώρα κινδυνεύει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένας βοσκός λύνει τον γρίφο

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός : Ο Τόλης μιλά για όλα

Οι ώρες περνούν και η οικογένεια Σταματάκη δίνει αγώνα για να αποδειχτεί η αθωότητα του. Ο Αντώνης αν και επιφυλακτικός με το Μαθιό μοιάζει να πιστεύει στην αθωότητά του και είναι σίγουρος πως ο Φαρμάκης σκότωσε το συνεργάτη του και τώρα θέλει να φορτώσει το έγκλημα στον Μαθιό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι 3 βαρβάτοι πρωταγωνιστές που αποχωρούν από τη σειρά

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα μαθαίνει πως ο γιος της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Ο αστυνόμος όπως θα δούμε κάνει τα πάντα για να το αποδείξει ωστόσο ζητάει από τον Αστέρη και την Καλλιόπη να πείσουν το Μαθιό να τον εμπιστευτεί και να παραδοθεί στην αστυνομία. Εκείνος όμως φοβάται καθώς πιστεύει πως με την σύλληψη του θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και για το φόνο του Στεφανή.

Στο μεταξύ ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για το φόνο του Κώστα αρχίζει να στενεύει και ο Αντώνης προσπαθεί να τον στριμώξει. Ωστόσο η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανώτερους της για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης εκδικείται για τον αδερφό του

Ο Μαθιός θολωμένος από την μοναξιά στη σπηλιά και από τη στέρηση των δικών του κάνει μία ριψοκίνδυνη κίνηση. Πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδίνεται. Η ανάκριση του ξεκινάει. Όλοι αγωνιούν για εκείνον και για το μέλλον του ενώ η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο χωριό.

Ωστόσο ο Αντώνη σύντομα διατάζει την σύλληψη του Ευθύμη καθώς έχει καταφέρει να βρει επαρκή στοιχεία εναντίον του. Η Αιμιλία ύστερα από πίεση του αστυνόμου στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του ενώ ο Ευθύμης περνάει τις πρώτες ώρες φυλακισμένος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης εκτός από το γράμμα έχει και άλλα μυστικά

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close