Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι από τις πιο δυναμικές προσωπικότητες στο GNTM!  Είναι από τις γυναίκες που με τον χαρακτήρα της ή θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις, και φυσικά δεν την νοιάζει!

Έχουμε δει τα παιδιά της σε τρυφερές και αστείες στιγμές, και πλέον ήρθε η ώρα να δούμε και το σπίτι της! Μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει καθημερινά στο instagram συγκεντρώσαμε τις καλύτερες που φανερώνουν το εντυπωσιακό σπίτι της.

Χώροι υπέροχα διακοσμημένοι με γούστο που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Δείτε παρακάτω το σπίτι της Ζενεβιεβ Μαζαρί και πείτε μας τη γνώμη σας. Εμείς πάντως ξετρελαθήκαμε!

 

Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της! Αυτό είναι το σπίτι της Ζενεβιέβ- Θα μείνετε άφωνοι με το γούστο της!

Close