Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίζει τον Λευτέρη Σουλτάτο στο σαλόνι του σπιτιού τους! (εικόνα)

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι πλέον ένα παντρεμένο και πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, που ζουν μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι, ξεκινώντας την δική τους οικογένεια.

Όπως έχουμε δει, είναι και οι δυο τους ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Μέσα σε αυτές τις τόσες φωτογραφίες έχουμε δημιουργήσει και μία εικόνα για το σπίτι στο οποίο μένουν, το οποίο έχουμε να ομολογήσουμε ότι είναι πολύ εντυπωσιακό και όμορφο, σαν ένα μικρό παλατάκι.

Δείτε την παρακάτω συλλογή και πείτε μας τη γνώμη σας

Με τζάκι και κήπο! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη Με τζάκι και κήπο! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη Με τζάκι και κήπο! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη Με τζάκι και κήπο! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη Με τζάκι και κήπο! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη Με τζάκι και κήπο! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη Με τζάκι και κήπο! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη

 

Close