Δήμητρα Κατσαφάδου: Η αποκλήρωση από την οικογένεια της και και η αγχώδης καταθλιπτική διαταραχή

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η εξομολόγηση της για την αποκλήρωση από την οικογένεια της ,η αγχώδης καταθλιπτική διαταραχή και οι σκέψεις για να υιοθετήσει παιδι  

Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη»

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η αποκλήρωση από την οικογένεια της και και η αγχώδης καταθλιπτική διαταραχή

«Παίρνω παιδί. Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά» ανέφερε η επιχειρηματίας.

Δείτε επίσης : Δήμητρα Κατσαφάδου: Κι όμως η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε παίξει στα Μαύρα Μεσάνυχτα

«Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να πηγαίνω πουθενά. Με βοήθησε πολύ ο αδελφός μου, που έπασχε κι εκείνος από καταθλιπτική διαταραχή. Οι αποστάσεις μου φαινόντουσαν βουνό. Πάτησα πάνω τον δαίμονα της κατάθλιψης και έτσι το ξεπέρασα» είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

 

 

Close