Δήμητρα Κατσαφάδου: Όλες οι λεπτομέρειες για την είδηση  σύλληψης συνεργάτη της εταιρίας

Δήμητρα Κατσαφάδου: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σύλληψη συνεργάτη της εταιρίας- Η απάντηση της

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, αναφέρθηκε ότι συνελήφθη στενή συνεργάτιδα της Δήμητρας Κατσαφάδου για τη διάρρηξη στο κατάστημά της στο Περιστέρι.  Όπως ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, οι αρχές τη συνέλαβαν και για άλλες κλοπές 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της όταν μετά από έρευνες  κατάλαβαν ότι πρόκειται για γυναίκα που εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες, που δεν είχαν σχέση  με αυτές στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου.

«Στο βίντεο βλέπουμε δύο άνδρες με full face κουκούλες να σπεύδουν σε συγκεκριμένο σημείο του καταστήματος μαζεύοντας όλο το ψυγείο με τις ακριβές κρέμες. Μετά από όλο αυτό το διάστημα που πέρασε μετά την δεύτερη ληστεία, συνελήφθη στενή συνεργάτης, μια γυναίκα η οποία φέρεται ότι οργάνωσε και συμμετείχε στην κλοπή», είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Δειτε επίσης : Γιώργος Τσούλης : Έγινε πατέρας  Φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Λίγη ώρα αργότερα, η εταιρία της Δήμητρας Κατσαφάδου διέψευσε είδηση.

«Η είδηση είναι ψευδής. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη οποιουδήποτε συνεργάτη μας, αλλά ούτε και των ενόχων για τη ληστεία στο μαγαζί μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση .

Δείτε επίσης : Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Έλληνα Ολυμπιονίκη

Δήμητρα Κατσαφάδου: Όλες οι λεπτομέρειες για την είδηση σύλληψης συνεργάτη της εταιρίας

Close