Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Φανερά εκνευρισμένος μετά από ερώτηση για την Μαρία Κίτσου

Η έντονη αντίδραση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου. Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του σε ερώτηση που του έγινε για την Μαρία Κίτσου.

ΑΧ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΧ

Μπορεί να είχε γραφτεί έντονα πως ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου είναι ζευγάρι και στη ζωή (εκτός της σχέσης τους στην σειρά Άγριες Μέλισσες), ωστόσο και οι δυο το είχαν διαψεύσει όταν τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι. Όλοι έλεγαν πως είναι δυο πολύ καλοί φίλοι που περνούν αρκετό χρόνο μαζί σε καθημερινή βάση.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Φανερά εκνευρισμένος μετά από ερώτηση για την Μαρία Κίτσου

Δείτε ακόμα: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Χρήστος Δάντης

Έχοντας λοιπόν πολύ καιρό να τους δούμε μαζί, όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον ηθοποιό στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης “Μεταμέλισσες” στο Γυάλινο μουσικό θέατρο, δεν γινόταν να μην δεχτεί κάποια σχετική ερώτηση.

Η αντίδραση του Γκοτσόπουλου όταν άκουσε ο όνομα της Κίτσου

«Σας ρωτάνε ακόμη στο δρόμο για την κυρία Κίτσου και γενικά για αυτό το ειδύλλιο που υπήρχε στην σειρά;» τον ρώτησε δημοσιογράφος, με τον Δημήτρη Γκουτσόπουλο (δείτε το τραγικό γεγονός που κρύβει πίσω από το χαμόγελο του) να απαντάει με έντονο ύφος αλλά γελώντας «Άλλη ερώτηση, άλλη ερώτηση».

Η τελευταία τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση

Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος, σύμφωνα με το www.youweekly.gr είχαν παραχωρήσει κοινές δηλώσεις στην εκπομπή “Ελένη” και είχαν μιλήσει για τη σχέση τους. Τι και αν είχαν έναν τσακωμό, οι δυο πρώην συνεργάτες και κολλητοί φίλοι έχουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και μεγάλη αγάπη.
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Φανερά εκνευρισμένος μετά από ερώτηση για την Μαρία Κίτσου

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Σταμάτησε το γύρισμα μετά από άγριο καυγά

«Έχω αντιστάσεις αλλά στη Μαρία τόλμησα και κατέθεσα τις αρνητικές μου σκέψεις και η Μαρία δεν τρόμαξε, με εμπιστεύτηκε οπότε αυτό εγώ το βρήκα πρώτη φορά», «Τις πιο αυστηρές κριτικές τις έχουμε κάνει μεταξύ μας» συνέχισε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Όσον αφορά για τα επαγγελματικά της Μαρίας Κίτσου «Όχι δεν φοβάμαι, μου έχω εμπιστοσύνη ότι το επόμενο βήμα θα είναι κάτι προσεγμένο και θα με προκαλέσει όπως οι Μέλισσες αλλιώς δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην τηλεόραση απλά για να είμαι».

Close