Διονύσης Σχοινάς για Έλλη Κοκκίνου :  Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ είναι άνθρωπος της ζωής μου

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην  τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής Γεια σου  σχετικά τη νέα του συνεργασία με την Ήβη Αδάμου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη δικαστική διαμάχη που έχει με το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, αλλά  και στη σχέση του με την οικογένειά του και την Έλλη Κοκκίνου.

Για τον  Γιώργο Μαζωνάκη

Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό.

Δείτε επίσης : Δέσποινα Βανδή: «Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου, να χωρίσω

Ο Διονύσης Σχοινάς στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σύζυγό του Καίτη Γαρμπή αλλά και στην Έλλη Κοκκίνου που σύμφωνα με τα όσα  γράφτηκαν  θα συνεργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

«Με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος… Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται» είπε ο Διονύσης Σχοινάς.

Δείτε επίσης : Καίτη Φίνου: Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά Γιατί είμαι χοντρή;

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Close