Καίτη Φίνου:  Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά – Γιατί είμαι χοντρή;

Καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Καίτη Φίνου την Κυριακή στον ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και για την απουσία της απο τα τηλεοπτικά δρώμενα τονίζοντας πως δεν είναι δική της επιλογή.

Αναλυτικότερα  η Καίτη Φίνου είπε «θέλω να κάνω περιοδεία και να βγω από την Αθήνα. Δεν μπορώ την Αθήνα, με έχει κουράσει. Όταν δεν δουλεύεις είναι και το οικονομικό αλλά χάνεις και την υγεία σου. Μαρία, δεν σε παίρνει μόνο από κάτω… Δεν θέλεις να κάνεις και μπάνιο… Αυτό είναι κατάθλιψη απλά το είπα με άλλον τρόπο. Είμαι από τους ανθρώπους που ότι και αν πω ότι μου συνέβη, για να δώσω μάθημα σε κάποιους άλλους, θα με προσπεράσουν .

Τα λέμε δηλαδή τώρα μια χαρά και θα βγει μεθαύριο ένα όνομα που πουλάει τώρα και θα πουν, «πέρασε κατάθλιψη» και «πω, πω τι έγινε». Και να τα καλέσματα για να δουλεύουν σε εκπομπές και να για σίριαλ, ενώ εμένα με προσπέρασαν έτσι».

Δείτε επίσης : Γιώργος Γεροντιδάκης : Συγκλονίζει για γνωστή ηθοποιό  Πραγματική αγκαλιά μάνας

«Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή και το ξέρουν όλοι! Το έχω πει, έχω κάνει και μόνη βίντεο στο Instagram… Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ».

«Φορούσα βλεφαρίδες, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Φορούσα παγιέτες που ήταν η μόδα, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Γιατί είμαι χοντρή; Μου το ‘χουν πει! Μου έχει πει γνωστός θεατρικός παραγωγός, «έτσι όπως έγινες»…Έτσι, λέει, με έμαθαν » πρόσθεσε, επίσης, η Καίτη Φίνου .

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

 

Close