Δούκισσα Νομικού: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της εν μέσω καραντίνας

Η Δούκισσα νομικού έχει φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα δύο μικρά παιδιά της την Αναστασία και τον Σάββα.

Σήμερα λοιπόν, ο μικρός Σάββας έγινε δύο χρονών, και η ευτυχισμένη μαμά δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει τα γενέθλιά του! Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, και να είναι δύσκολες οι μέρες που διανύουμε, αλλά δεν μπορούμε να μη γιορτάζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τέτοιες ευχάριστες στιγμές!

Έτσι λοιπόν και η Δούκισσα, παρά την καραντίνα και το ότι βρίσκονται κλεισμένοι στο σίτι τους, αποφάσισε να κόψει μία υπέροχη τούρτα στον μικρό Σάββα και να γιορτάσουν οικογενειακώς τα γενέθλιά του!

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τα γενέθλια που έκαναν στον μικρό Σάββα, γράφοντας: «Γενέθλια σε καραντίνα. Χωρίς φίλους, χωρίς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, χωρίς πάρτι και μουσικές. Αλλά με αγάπη και ελπίδα για τις καλύτερες ήμερες που θα έρθουν! Χρόνια σου πολλά μωρό μου Σε λατρεύουμε #BabyS #happybirthday #2yearsold #menoumespiti (Το κακό βέβαια είναι πως όταν δεν έχεις φίλους να μοιραστείς την τούρτα, την τρως όλη μόνος σου)».

Δούκισσα Νομικού: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της εν μέσω καραντίνας Δούκισσα Νομικού: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της εν μέσω καραντίνας Δούκισσα Νομικού: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της εν μέσω καραντίνας Δούκισσα Νομικού: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της εν μέσω καραντίνας

Close