Ειρήνη Παπαδοπούλου : Δε συγχωρώ την απιστία – Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Εδώ και  μέρες κυκλοφορούσαν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν  την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει χωρίσει από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η ίδια το επιβεβαίωσε μέσα απο μια  ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram το απόγευμα της Τετάρτης 18/1.

Σήμερα, στην εκπομπή “Breakfast @Star” είδαμε  την  πρώτη συνέντευξη της τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό της στη Μαίρη Αργυριάδου.

Η δημοσιογράφος ρώτησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν είναι σε σχέση με εκείνη να απαντά   «Καλά πήγε κι αυτό».

Δείτε επίσης : Survivor All Star: Αυτό ψιθύρισε η Ευρυδίκη στο αυτί του Βασάλου πριν αποχωρήσει

Έπειτα   η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανάφερε  πως είναι σε μια φάση αλλαγών στη ζωή της τονίζοντας πως  δεν συγχωρεί την  απιστία.

«Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, “τι δε καταλαβαίνεις”. Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο»

Ειρήνη Παπαδοπούλου : Δε συγχωρώ την απιστία – Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

«Επειδή δε μου αρέσει να είμαι ο μπιπ της παρέας, το έχω κάνει για μένα για να μη νιώθω μπιπ».

Στη συνέχει, η Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγούδησε  και έναν στίχο από το νέο της τραγούδι το οποίο έχει ιδιαίτερο νόημα.

«Αχ, θα σου πω τον πόνο μου. Το νέο τραγούδι λέγεται, “Μη μου χαλάς τη μοναξιά”. Μη μου χαλάς τη μοναξιά αν δε μπορείς να την γκρεμίσεις. Έχω πληγές μεσ’ τη καρδιά, πληγή κι εσύ αν είσαι, να φύγεις»»

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη : Μας δείχνει τον 9 ημέρων γιο της  Χριστέ μου έχουν αλλάξει τα πάντα, περνάω μια φάση περίεργη

 

Close