Ιωάννα Τούνη : Μας δείχνει τον 9 ημέρων γιο της  – Χριστέ μου έχουν αλλάξει τα πάντα, περνάω μια φάση περίεργη

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τον γιο της και εξομολογείται: Περνάω μια φάση περίεργη…

Η Ιωάννα έχοντας αγκαλιά τον γιο της μίλησε για το πώς βιώνει τη νέα της καθημερινότητα λέγοντας  πως νιώθει αρκετά κουρασμένη ενώ το μωράκι της τρέφεται μόνο με το δικό της γάλα.

Ιωάννα Τούνη : Μας δείχνει τον 9 ημέρων γιο της – Χριστέ μου έχουν αλλάξει τα πάντα, περνάω μια φάση περίεργη

Δείτε επίσης : Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Tο φύλο του μωρού που περιμένουν

«Πόσο, πόσο μου έχετε λείψει. Τι έχει αλλάξει στη ζωή μου; Τα πάντα. Χριστέ μου έχουν αλλάξει τα πάντα, περνάω μια φάση περίεργη. Είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό. Οπότε αυτό συνεπάγεται ότι είμαι μία μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλακτος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, είμαι Αθήνα τώρα. Μου στέλνετε μέχρι και email γιατί δεν ανεβάζω στόρι, είστε τρελοί» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν… Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να λέει :

«Είχαμε όλη αυτή την αγωνία, τέλος καλό όλα καλά. Έχουμε το παιδάκι μας εδώ…»

Δείτε επίσης : Nίκος Ξανθόπουλος : Βγήκε από την εντατική ο ηθοποιός

«Βλέπουμε το μωρό και λέμε “θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι», είπε  η Ιωάννα Τούνη.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολύ περισσότερα για τις γυναίκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αντιλαμβάνεσαι όσο μπορείς να αντιληφθείς το τι περνάνε. Το να είσαι κοντά στη ζωή και στο θάνατο το έζησα. Στο χειρουργείο ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν ήξερα τι να κάνω. Να κρατήσω το χέρι ή να κρατηθώ εγώ;», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Close