Έξαλλος ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη : Προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγο καιρό  ο Νίκος Μπάρκουλης δημοσίευσε ένα βίντεο με το  μήνυμα “δώσε το χέρι σου” σε ένα που του κατέστρεψε τη ζωή, όμως η κίνηση του αυτή  παρερμήνευτηκε  και έτσι πήρε την απόφαση  με ένα νέο βίντεό του να αποκαταστήσει τα πράγματα . Ο ίδιος επισήμανε πως αυτό που έγραψε δεν ήταν τίποτα άλλο από τη “συναισθηματική καταστροφή” που ένιωσε όταν ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Νίκος Μπάρκουλης, είμαι 19 ετών και κάνω βίντεο στο Tik Tok. Oι περισσότεροι πιστεύω θα με ξέρετε λόγω αυτού και όσοι δεν με ξέρετε λόγω του Τik Tok, είμαι ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη που έφυγε από τη ζωή πέντε χρόνια πριν. Έκανα ένα βίντεο, ήταν ένα trend που έλεγε δώσε το χέρι σου στο άτομο που σου κατέστρεψε τη ζωή. Το έδωσα στον πατέρα μου, μόνο που έκανα ένα twist είπα “μπαμπά που έφυγες τόσο νωρίς” εννοώντας που έφυγες τόσο νωρίς από τη ζωή μου μιας και ήμουν τόσο μικρός σε ηλικία.

Δείτε επίσης : Άγγελος Λάτσιος: Στα χνάρια της Ελένης Μενεγάκη θα ασχοληθεί με την παρουσίαση!

Οι δημοσιογράφοι απ΄ ότι φαίνεται δε ξέρουν να διαβάζουν και αποφάσισαν να γράψουν στο άρθρο ότι ο πατέρας μου, μου κατέστρεψε τη ζωή και άλλα τέτοια άσχημα πράγματα. Δεν έχω να δικαιολογήσω κάτι γιατί δεν έγραψα κάτι λάθος. Δε φταίω εγώ αν κάποιος δεν ξέρει την γλώσσα της χώρας του. Απλά να πω ότι με ακολουθάγατε τότε, με ακολουθάτε τώρα και πέντε χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου ακόμα ασχολείστε μαζί του” σημείωνε χαρακτηριστικά στο πρόσφατο βίντεό του ο Νίκος Μπάρκουλης.

19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον, 5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για τη ζωή μου. Δε σας το επιτρέπω” πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος.

@nikosmparkoulis19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κανατε και με εκείνον,5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για την ζωή μου.Δεν σας το επιτρέπω!♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Mparkoulis

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close