Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου για να υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση. Η επιχειρηματίας ενημέρωσε σχετικά τους διαδικτυακούς της φίλους, προχωρώντας σε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο και παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι υποβλήθηκε σε μια απλή ιατρική επέμβαση, τονίζοντας πως όλα κύλησαν ομαλά και ότι βρίσκεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση.
Η δημοσίευση της Δήμητρας Κατσαφάδου
Στο μήνυμά της, η επιχειρηματίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τους ανθρώπους που τη στηρίζουν καθημερινά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η αγάπη που λαμβάνει από το κοινό της λειτουργεί για εκείνη ως πηγή δύναμης, βοηθώντας τη να ξεπερνά φόβους και δυσκολίες.
«Όλα πήγαν καλά αγάπες μου. Ήταν μια απλή επέμβαση που έπρεπε να κάνω! Είμαι με τη βοήθεια του Θεού πολύ καλά. Να θυμάστε ότι με την αγάπη σας κάνω όλα τα άλματα πάνω από κάθε φόβο. Το πολυτιμότερο αγαθό μας είναι η υγεία ψυχική και σωματική.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όσα χρήματα και να έχεις, όση δόξα κι αν αποκτήσεις, όλα είναι πολύ μικρά σε σχέση με το νόημα της ζωής. Μην ανησυχήσετε. Δε σχετίζεται με κάποια νόσο. Όλα είναι υπέροχα. Δε σας αγαπάω απλά, σας λατρεύω», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.
News
- Πέθανε ο ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος
- Φωτιά τώρα στη Φωκίδα
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους συνταξιούχους- Πότε ξεκινούν οι ενστάσεις
- Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο
- Γιατί το παιδί μου ζαλίζεται όταν ταξιδεύουμε; Παιδίατρος εξηγεί τον λόγο και μας δίνει συμβουλές για να το αντιμετωπίσουμε