Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος  – Τι συνέβη 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Ορφανός θέλησε να ενημερώσει το κοινό για την αναβολή της παράστασης, όπου συμπρωταγωνιστούν με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε εκτάκτως μετά από επιπλοκές παλαιότερης επέμβασης στο πόδι του και μπήκε ξανά στο χειρουργείο.

Αναλυτικότερα  έγραψε:

Δείτε επίσης : GNTM spoiler 29/11/2022: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα;

«”Άσπρο Πάτο” αναβολή παραστάσεων:

Εδώ και κάμποσες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί δεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα κρατήσεων για την παράστασή μας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος είναι ότι ο αγαπημένος μας Μιχάλης Ιατρόπουλος, που ερμηνεύει μοναδικά το γυμναστή Τόμυ, εισήχθη εκτάκτως την προηγούμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο για επέμβαση στο πόδι του, κατόπιν επιπλοκών παλαιότερης επέμβασης. Βρίσκεται σε ανάρρωση και μόλις δυναμώσει, οι παραστάσεις μας θα συνεχιστούν και ο Μιχάλης μας θα επιστρέψει δυνατότερος και δριμύτερος.

Όσοι πρόλαβαν και μας είδαν, τον απόλαυσαν σε μια από τις ερμηνείες της ζωής του και όλοι μας είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να τον υποδεχτούμε ξανά στη σκηνή.

Δείτε επίσης : Παπαδόπουλος – Λέκκας: Είναι άγνωστο αν τα 4,8 Ρίχτερ είναι η κύρια δόνηση Χρειάζεται προσοχή

Μόλις ξεκινήσουν οι παραστάσεις μας θα ενημερώσω αμέσως όλους τους φίλους και όλες τις φίλες που θέλουν να μας απολαύσουν να γινόμαστε κάθε βράδυ λιώμα. Μέχρι τότε…λίγη υπομονή. Το θέατρο είναι θέαμα ζωντανό και συμβαίνουν αυτά, αλλά πάνω από όλα βρίσκονται πάντα οι άνθρωποι και οι συνάδελφοί μας και η υγεία τους

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και μείνετε συντονισμένοι!»

Close