Έλενα Ασημακοπούλου : Το διαζύγιο, τα προβλήματα στον γάμο της και οι κρίσεις πανικού –  Γιατί είχε εξαφανιστεί  η ηθοποιός ;

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στην  στην εκπομπή «Happy Day». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κòρη της, στον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, στις εμπειρίες της από τον επαγγελματικό χώρο και σε εκείνα που την κρατούσαν μακριά από την υποκριτική τον  τελευταίοι καιρό

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε για τους λόγους  τους οποίους καθυστέρησε να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της:

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν».

Δείτε επίσης : Μαθήτρια είπε στην Δήμητρα Αλεξανδράκη ότι δεν ανάβουν θέρμανση στο σχολείο – Η οργισμένη αντίδρασή της

«Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού, και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα, για να δει το παιδί» ανέφερε στη συνέχεια για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Όσον  για την απουσία της από τον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια, η Έλενα Ασημακοπούλου είπε:

«Μετά τον χωρισμό μου είμαι ήρεμη και χαρούμενη. Έχω κάνει πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, επέστρεψα τηλεοπτικά και πολλά άλλα. Δεν είναι τυχαίο που όσο καιρό ήμουν παντρεμένη, δεν ήμουν ενεργή επαγγελματικά. Το πάλευα αρκετό καιρό το πρόβλημα στον γάμο μου, έκανα πολλές σκέψεις, αλλά δεν βρήκα ποτέ λύση στο πρόβλημά μου».

Η κρίση πανικού : «Έχω πάθει κρίση πανικού όταν πέρασα κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Κατέβηκα στο πλατό και ενώ είχα πει ναι θα έρθω, τελικά όμως δεν το έκανα ποτέ».

Δείτε επίσης :Γιώργος Λιανός  Κωνσταντίνα Καραλέξη : Στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με το παιδί τους  Φωτογραφίες

 

Close