Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η νέα ζωή μετά τη φυλακή  – Βίντεο

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου ζει τη νέα της ζωή μετά την αποφυλάκιση της  απο τον Κορυδαλλό.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι είχε συλληφθεί μαζί με τον σύντροφό της, σαν  συγκάτοχος κοκαΐνης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα Πολυχρονοπούλου αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Πριν μερικές ημέρες, η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε την Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία μίλησε για την τωρινή  ζωή της , για το τάμα που είχε κάνει και για τις σχέσεις της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη που παραμένει στην φυλακή.

Δείτε επίσης : Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή : Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές

Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή, βρίσκω τα πατήματά του μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά και εξελισσόμαστε όσο μπορούμε  είπε  η Έλενα Πολυχρονοπούλου στον Γιάννη Μαλλιαρό.

Και συνέχισε λέγοντας:  Είχα κάνει ένα τάμα στην Παναγιά της Τήνου, το εκπλήρωσα. Ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ, πιστεύω ότι βοηθάει αυτούς που είναι αθώοι και το έχουν ανάγκη. Με έβγαλε από μια δύσκολη συνθήκη.

Δείτε επίσης : Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Μαρίνα Πατούλη για τον χαρακτηρισμό «σκουπίδια

Όσον αφορά στις δύσκολες συνθήκες που  αντιμετώπισε στις φυλακές, η Έλενα Πολυχρονοπούλου είπε : Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας», όσο  για τον σύντροφό της, Δημήτρης Ρεγγινίδη, απέφυγε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση .

 

 

Close