Ελένη Φουρέιρα: Στο εξώφυλλο της Vogue λίγο πριν γεννήσει

Πιο όμορφη και ευτυχισμένη από ποτέ, φωτογραφίζεται η Ελένη Φουρέιρα για την ελληνική Vogue, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια στην συνέντευξη που έδωσε στον Βλάση Κωστούρο μίλησε για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη και εξομολογήθηκε: “Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο”.

Για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα για το εξώφυλλο της ελληνικής Vogue

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το σύμβολο της ψυχής σας; Η απάντηση βρίσκεται στον μήνα γέννηση σας

Η γνωστή τραγουδίστρια, που είχε ανακοινώσει πριν δύο μήνες την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram, φημολογείται πως περιμένει αγοράκι.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην ελληνική Vogue και η εκπομπή, Happy Day εξασφάλισε απόσπασμα της συνέντευξης και συγκλονίζει με τα λόγια της:

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα.»

Και υπογράμμισε η τραγουδίστρια η οποία σε ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της: «Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκε ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί».

Και μετά από ενάμιση χρόνο που πάλευε, το μωράκι της ήρθε φυσικά, οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά τώρα σε ένα μήνα θα κρατά με το καλό το πρώτο της παιδί!

Close