Ελένη Καστάνη: Η Σοφία Μουτίδου είναι ψεύτρα

Η Ελένη Καστάνη κατακεραυνώνει την Σοφία Μουτίδου λέγοντας την ψεύτρα για τον ισχυρισμό ότι της έκανε μαύρη τη ζωή σε συνεργασία τους

Καλά κρατεί η κόντρα της Σοφίας Μουτίδου με την Ελένη Καστάνη. Μια κόντρα που έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η πρώτη ισχυρίστηκε δημόσια, μέσω του καναλιού της στο YouTube, πως είχε με τη δεύτερη τη χειρότερη συνεργασία στη ζωή της.

«Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε “θα σε καρυδώσω”. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδελφος στον θίασο του “Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα “Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα;”, κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση…» είχε πει τότε η δημοφιλής κωμικός και youtuber.

Δείτε επίσης : Η γενναία εξομολόγηση της Ολυμπιονίκη, Μαρίας Πολύζου: «Με βίαζε ο πατέρας μου από τα 11»

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ρωτήθηκε σχετικά η Ελένη Καστάνη σύμφωνα με το newsbreak.gr , κράτησε την ίδια στάση που είχε όλους αυτούς τους μήνες: της σιωπής. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά αποκάλεσε τη συνάδελφό της ψεύτρα.

«Θα ήθελα να μην απαντήσω γιατί έχω απαντήσει σε αυτό με τη στάση μου. Εχω απαντήσει. Δεν βγήκε κανείς άλλος από 25 άτομα, μόνο με υπερασπίστηκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Νομίζω όλοι έχετε γνώμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ήταν τεχνικοί μαζί μου, έχουν άποψη τι ήταν η Καστάνη, κι εσείς προσωπικά, και κανέναν δεν έχω ενοχλήσει ποτέ. Για κάποιους ανθρώπους -δεν μιλάω συγκεκριμένα γι’ αυτήν- δεν είναι δύσκολο το ψέμα. Είναι πολύ εύκολο» είπε χαρακτηριστικά.

Close