Ελένη Μενεγάκη: H δήλωση στον αέρα που άφησε κάγκελο την Κάτια Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στην εκπομπή Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη. Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική  συνέντευξη μίλησε για όλα… Τι ήταν αυτό που την ξάφνιασε;

Αρχικά η Ελένη ανέφερε αφήνοντας άφωνη την Κάτια Δανδουλάκη  : «Σε ευχαριστώ γιατί παρότι ήσουν top, ερχόσουν πάντα και ήσουν ο πιο ευγενικός άνθρωπος… Ήσουν η Κάτια Δανδουλάκη με τις επιτυχίες της και μία όμορφη γυναίκα και ερχόσουν θυμάμαι στον ΑΝΤ1 τον πρώτο και δεύτερο χρόνο με τη Λάμψη σε όλα τα καλέσματα και ήσουν ο πιο εύκολος, γλυκός, ευγενικός άνθρωπος, δηλαδή σχεδόν με βοηθούσες που είχα τρακ απέναντί σου»

«Τα λέμε κάθε χρόνο, είναι το ραντεβού το επίσημο. Κάθε φορά που τα λέμε νομίζω ότι τα λέγαμε και πριν από έναν μήνα, δεν καταλαβαίνω ότι έχει περάσει ένας χρόνος», είπε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη την καλεσμένη της.

«Εμείς τα λέμε από τότε που εσύ ήσουν πολύ μικρούλα», απάντησε η αγαπημένη ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη: Ποιο είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας στην εγκυμοσύνη και γιατί ξεκινά ενέσεις

«Ήσουν ο πιο εύκολος, ευγενικός, γλυκός καλεσμένος, ερχόσουν με καλή πρόθεση», είπε η Ελένη Μενεγάκη, με την Κάτια Δανδουλάκη να αναφέρει:

«Δε θα ήθελα να κόψω το όνειρο κανενός γιατί δε θα ήθελα να κόψει κανείς το δικό μου το όνειρο. Θέλω να αισθάνονται όλοι άνετα. Θέλω να αισθάνονται όλοι μια οικογένεια και στο θέατρο».

Η ίδια ανέφερε  : «Έχω πάρα πολύ υπομονή μέχρι το σημείο να θυμώσω και να τα κάνω όλα λίμπα αλλά αγενής δεν είμαι ποτέ. Έχω πει τα χειρότερα με απόλυτη ειλικρινά και με ήρεμο τρόπο. Έχω χάσει την ψυχραιμία μου αλλά όχι την ευγένειά μου».

Δείτε επίσης : Σοφία Παυλίδου: Σινεμά με τους 18χρονους γιου της! (εικόνα)

«Τα τελευταία χρόνια, επειδή ο κόσμος έχει στριμωχτεί πάρα πολύ, σκέφτομαι τι παράσταση θα ανεβάσω», σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Μέχρι τώρα δεν το σκεφτόμουν καθόλου, σκεφτόμουν μόνο τι θέλω εγώ να κάνω με χαρά και κέφι».

Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Δείτε επίσης : Κατερίνα Καινούργιου : Τηλεφώνησε on air στον Νικηφόρο και της το έκλεισε στη μούρη  Φροντίστε να ζητήσει συγγνώμη  Βίντεο

«Είμαι ευλογημένη για τους συνεργάτες μου», σημείωσε αναφερόμενη στους συντελεστές της παράστασης, που είναι σε διασκευή και σκηνοθεσία Ρέππα – Παπαθανασίου.

Close