Επίθεση στο μετρό – Καίτη Γαρμπή: Το δικό μας το παιδί μέχρι το lower έφτασε, αλλά το proficiency τελικά του το έδωσε η ζωή

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο δυο ανήλικοι κατηγορούμενοι  αλλά με περιοριστικούς ‘ορους  για την επίθεση του 53χρονου σταθμάρχη στο Μετρό, στην Ομόνοια. Οι κατηγορούμενοι υποχρεούνται  να εμφανίζονται τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, και πρέπει να καταβάλουν εγγύηση 2.000 ευρώ ο καθένας. Επίσης, τα δυο παιδιά θα  έχουν την επίβλεψη επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Ο πατέρας των παιδιών τις προηγούμενες μέρες, σε δηλώσεις του στον Alpha είχε πει: «Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower».

Η δήλωση για τα πτυχία έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media και μεταξύ των σχολιαστών ήταν και η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή.

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον στον Συνάνθρωπο!» έγραψε.

— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) January 19, 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close