Έρχεται νέα καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη

Κι άλλη κοπέλα αναμένεται να προσέλθει στα γραφεία του ΣΕΗ, για  να καταθέσει επίσημη καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη.

Μετά την Ηλιάνα Αραβή, και άλλη κοπέλα έρχεται για να καταθέσει  στο ΣΕΗ για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Δείτε επίσης : Σοκάρει η Κατερίνα Στανίση: Επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου προσπάθησε να με βιάσει

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Χάρη Λεμπιδάκη, και άλλη κοπέλα  αναμένεται να προσέλθει στα γραφεία του σωματείου ηθοποιών για να καταθέσει νέα καταγγελία, ώστε να σχηματιστεί ο φάκελος και να εξεταστεί από το πειθαρχικό του ΣΕΗ για τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Αξίζει να σημειωθεί πως η ειδική επιτροπή του σωματείου βρίσκεται κάθε μέρα  στα γραφεία και εξετάζει ενδελεχώς κάθε καταγγελία. Επίσης, πρέπει να αναφερθεί πως οι καταγγελίες μπορούν πλέον  να στέλνονται και μέσω email» είπε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του OPEN.

Το πρωί της Τρίτης , ο Παύλος Χαϊκάλης παρουσιάστηκε  στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ώστε να μιλήσει για την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, που σύμφωνα με τη ίδια  έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό, όταν φοιτούσε στη δραματική σχολή και εκείνος ήταν δάσκαλός της.

Χαϊκάλης: «Αν σε πάρω τηλέφωνο και σου πω τον έχω βγάλει έξω…»
«Σε όλα τα Μέσα βλέπω “ο πρώην υπουργός κοινωνικής ασφάλισης”. Δεν είμαι αυτό. Είμαι ένας ηθοποιός 40 χρόνια στο σανίδι, κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια, δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Βγαίνω, βγήκα και παραδέχτηκα για να λογοδοτήσω για την ουσία των πραγμάτων, αλλά δεν κατανοήθηκαν αυτά που είπα» δήλωσε  ο Παύλος Χαϊκάλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close