Εριέττα Τσουκαλά-Λάτση: Η μητέρα της Μαριάννας Λάτση είναι fashion icon και εμείς την προσκυνούμε

Πρόκειται για την σύζυγο του μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Λάτση, και μητέρα της Μαριάννας Λάτση.

Η Εριέττα Τσουκαλά-Λάτση μολονότι κάνει σπάνιες εμφανίσεις με την κόρης της, Μαριάννα, φροντίζει να μείνει αξέχαστη με το στυλ της, και τον μοναδικό τρόπο που καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Αν και πρόκειται για μία κυρία μεγαλύτερης ηλικίας, η κυρία Εριέττα φροντίζει να συνδυάζει απίστευτα το προσωπικό της γούστο με ένα πιο νεανικό στυλ θα λέγαμε. Τολμάει να κάνει συνδυασμούς και γίνεται fashion icon, καθώς πολλές θα θέλαμε να έχουμε το γούστο της.

Με αθλητικά παπούτσια και sneakers, τσάντα που κλέβει τις εντυπώσεις πάντα, και γυαλιά, φροντίζει να είναι στη μόδα ένα βήμα μπροστά, και να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το ανατρεπτικό στυλ της!

Δείτε παρακάτω μερικές εμφανίσεις της που ξεχωρίσαμε και λατρέψαμε, και πιστεύουμε πως δικαίως τραβάει τα βλέμματα πάνω της! Γλυκιά και ανέμελη, εμείς την “προσκυνούμε”…

Εριέττα Τσουκαλά-Λάτση: Η μητέρα της Μαριάννας Λάτση είναι fashion icon και εμείς την προσκυνούμε Εριέττα Τσουκαλά-Λάτση: Η μητέρα της Μαριάννας Λάτση είναι fashion icon και εμείς την προσκυνούμε Εριέττα Τσουκαλά-Λάτση: Η μητέρα της Μαριάννας Λάτση είναι fashion icon και εμείς την προσκυνούμε Εριέττα Τσουκαλά-Λάτση: Η μητέρα της Μαριάννας Λάτση είναι fashion icon και εμείς την προσκυνούμε Εριέττα Τσουκαλά-Λάτση: Η μητέρα της Μαριάννας Λάτση είναι fashion icon και εμείς την προσκυνούμε Εριέττα Τσουκαλά-Λάτση: Η μητέρα της Μαριάννας Λάτση είναι fashion icon και εμείς την προσκυνούμε

Close