Έρρικα Πρεζεράκου: Δείτε το χέρι της μετά τον τραυματισμό (video)

Έρρικα Πρεζεράκου: Δείτε το χέρι της μετά τον τραυματισμό, που είχε σαν αποτέλεσμα των ακρωτηριασμό του δαχτύλου της (video)

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει περάσει από σαράντα κύματα τον τελευταίο καιρό μια με το ατύχημα της και μια με την υγεία της 7 άχρονης ανιψιάς της αφού  η μικρή έχει διαγνωστεί με μια μορφή επιθετικού καρκίνου  και νοσηλεύτηκε σε  νοσοκομείο της Αμερικής αφού οι γιατροί της έδιναν 6 μήνες ζωής.

Δείτε επίσης :Φάνης Χριστοδούλου: Με καρδιακό επεισόδιο εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σύρου

Επίσης  η ίδια  πέρασε ένα εφιαλτικό καλοκαίρι με τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι της χάνοντας το μικρό της δάχτυλο. Η όμορφη αθλήτρια βρίσκεται στην ανάρρωση και μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Ευτυχείτε. Η Έρρικα Πρεζεράκου κάνει ασκήσεις για να επανέλθει το χτυπημένο χέρι της και φαίνεται να φοράει ειδικό νάρθηκα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Το χρονικό του ατυχήματος

η Έρρικα Πρεζεράκου βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της ανοιχτά της Κύθνου. Λόγω των κυμάτων, η Ολυμπιονίκης έπεσε από το σκάφος στη θάλασσα.

Ο σύντροφός της γύρισε αμέσως για να την παραλάβει, όμως υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, δεν την είδε και με την προπέλα την τραυμάτισε σοβαρά.

Tο ατύχημα έγινε ενόσω βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της και άλλον έναν φίλο τους ανοιχτά της Κύθνου. Λόγω αδέξιων χειρισμών του οδηγού, έπεσε στη θάλασα και υπέστη ατύχημα, καθώς λόγω της προπέλας ακρωτηριάστηκε το δάκτυλο στο δεξί της χέρι.

Σε κατάσταση σοκ, αρχικά μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έγινε με ελικόπτερο διακομιδή στο ΚΑΤ.

Close