Έρρικα Πρεζεράκου: H συγκινητική ανακοίνωση για την κηδεία της μικρής Αναστασίας

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της μικρής Αναστασίας , ανιψιάς της Έρικας Πρεζεράκου σε ‘ολο το πανελλήνιο.

Η Ερικα Πρεζεράκου με μια συγκινητική ανακοίνωση αναφέρει που και πότε θα γίνει η κηδεία  της μικρής Αναστασίας για το τελευταίο αντίο.

Έρρικα Πρεζεράκου: H συγκινητική ανακοίνωση για την κηδεία της μικρής Αναστασίας

Ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας ,της Αναστάσιος μας ,θα γίνει στη Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντής. Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι νοιώσαμε η οικογένεια αντι για στεφάνι να της φτιάξουμε ένα κήπο που ο καθένας μας να της έχει προσφέρει ενα κομμάτι ζωντανό (ενα φυτό-λουλούδι -δεντράκι) που θα ριζώσει που θα φυτευτεί εκεί και θα μεγαλώσει σε αυτό το κήπο και που θα έχει εκεί πάντα την αγάπη μας για αυτό το πλασματάκι που έφυγε νωρις . Το γραφειο του κυρίου Πάνου Σκλια έχει αναλάβει τον «κήπο της Αναστασιας» στο τηλ 210808800 & 2109810110 θα βοηθήσουμε με αγάπη να οργανωθεί και να ανθίσει ο κήπος της . Να σας έχει ο Θεός καλά …»

Δείτε επίσης : Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη

Αξίζει να σημειωθεί πως η 7χρονη Αναστασία  έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Με την οικογένεια της ταξίδεψε στο Τέξας  έτσι ώστε να κάνει την απαραίτητη θεραπεία σε ειδικό ιατρικό κέντρο. Παρ όλα αυτά το αγγελούδι δεν τα κατάφερε. Εμείς από την πλευρά μας εκφράζουμε την λύπη μας  ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια της !

 

 

Close