Ετεοκλής Παύλου: “Για κάποιους από εμάς, ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας είναι πολυτέλεια”

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Ετεοκλής Παύλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο παρουσιαστής, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο και θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα. “Για κάποιους από εμάς, ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας, δυστυχώς είναι πολυτέλεια”.

Ετεοκλής Παύλου: “Για κάποιους από εμάς, ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας είναι πολυτέλεια”

Δείτε ακόμα: Ζέτα Μακρυπούλια , Υβόννη Μπόσνιακ , Βίκυ Καγιά : Αυτά είναι τα διατροφικά τους μυστικά για τέλεια σιλουέτα

Ο Ετεοκλής Παύλου, μετά από αρκετό καιρό χρειάστηκε να αντικαταστήσει το πρόσθετο μέλος στο πόδι του και ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους τα συναισθήματά του αλλά και τις σκέψεις του.

Ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρέθηκε για να κάνει την αλλαγή στο πρόσθετο μέλος του ποδιού του, παράλληλα όμως, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για όσους αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο, τονίζοντας πως νιώθει ευλογημένος.

Ετεοκλής Παύλου: “Για κάποιους από εμάς, ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας είναι πολυτέλεια”

Δείτε ακόμα: Δημήτρης Κοντολάζος: Δεν πήγε στον γάμο της κ0ρης του – «Την έχει ξεγράψει»

«Για κάποιους από εμάς, ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας.. ένας περίπατος με τον άνθρωπο μας.. ένα μπάνιο στην θάλασσα.. η δημιουργία μιας απλής όμορφης στιγμής, δυστυχώς είναι πολυτέλεια. Χαρούμενος και Ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να φτιάξω ένα καινούργιο πρόσθετο μέλος, το προηγούμενο έπρεπε να αντικατασταθεί.

Το πρόσθετο μέλος για εμένα, είναι η δυνατότητα του να μπορώ να ελπίζω και να κυνηγάω τα όνειρα μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μου φτάνει να μπορώ να προσπαθώ και να νιώθω ζωντανός.

Στο τέλος της ημέρας είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί και ελπίζει να μην χάσει ποτέ την δυνατότητα να κυνηγάει τα όνειρα του», έγραψε στην  ανάρτησή του.

Δείτε ακόμα: Καλομοίρα : Αποκαλύπτει την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει στο πρόσωπό της

Close