Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο  – Σε Christmas mood και ο σκύλος τους

Η Ευγενία Σαμαρά  και ο  Γιάννης Ποιμενίδης στόλισαν για τα Χριστούγεννα και ανέβασαν φωτογραφίες στα social media εντυπωσιάζοντας τους ακολούθους τους.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που μετρούν μαζί αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Μάλιστα συγκατοικούν σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο και στόλισαν ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε το ζευγάρι αλλά και το ιδιαίτερο δώρο που έκανε στο σκύλο του, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει πότε θα γεννήσει

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Σε Christmas mood και ο σκύλος τους

Η Ευγενία Σαμαρά είναι λάτρης της διακόσμησης και αυτό φαίνεται από τον υπέροχο τρόπο που έχει διαμορφώσει το σπίτι, όπου ζει με τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Έτσι η τηλεοπτική Στέλλα του «Σασμού» και ο σύντροφός της δεν θα μπορούσαν ενόψει των Χριστουγέννων να μην στολίσουν ένα μοναδικό δέντρο, που κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού τους.

Στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που επιμελήθηκαν οι δύο ηθοποιοί, βλέπουμε πολύχρωμες μπάλες, κάποιες λαμπερές που θυμίζουν disco balls αλλά και ιδιαίτερα στολίδια σε σχήμα ζαχαρωτών.

Δείτε επίσης : Γιώργος Λιανός  Κωνσταντίνα Καραλέξη : Στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με το παιδί τους  Φωτογραφίες

Δίπλα στο λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε να τοποθετήσει στον τοίχο μια μεγάλη κόκκινη γιορτινή κάλτσα. Φυσικά η ηθοποιός δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το αποτέλεσμα, αλλά και να μας δείξει το ιδιαίτερο δώρο που έκανε στον σκύλο της.

Πιο συγκεκριμένα αγόρασε στον τετράποδο φίλο της, ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο σύμφωνα με το bestofyou.gr το οποίο φοριέται και είναι άκρως εορταστικό.

Δείτε παρακάτω το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη.

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Σε Christmas mood και ο σκύλος τους

 

 

Close