Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα από τον Σασμό μιλάει για όλους και για όλα

Ευγενία Σαμαρά : Ο Σασμός ,η μητέρα ντεντέκτιβ και η σχέση με τον Γιάννη Ποιμενίδη   

Η Ευγενία Σαμαρά παραδέχεται  : Είμαι και λίγο drama queen, μην νομίζεις.

Όσο για τον ρόλο της το Σασμό είπε :Ο ρόλος μου άρεσε πολύ. Όταν διάβασα ότι θα την αφήσει ο αρραβωνιαστικός της, χάρηκα γιατί είναι δυναμική. Αυτή η κοπέλα θα γνωρίσει κάποιον άλλον τώρα στην ζωή, ένας γιατρός και θα ξεκινήσει κάτι όμορφο, πόσο θα κρατήσει αυτός ο έρωτας δεν ξέρω.

Επίσης η ηθοποιός μίλησε και για τη μητέρα της: Η μαμά μου με παρακολουθούσε, όταν μετακόμισε ο αδερφός μου πήγαινε κάτω από το σπίτι για να δει ότι γύρισε. Εδώ στην Αθήνα δεν πιστεύω να το κάνει. Τώρα που έχω σκυλί, έχω και εγώ αγωνία. Πιστεύω αν ήμουν μητέρα θα ήμουν και εγώ υπερπροστατευτική.

Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα από τον Σασμό μιλάει για όλους και για όλα

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Η μετάβαση από Θεσσαλονίκη – -Αθήνα  : Όταν ήρθα στην Αθήνα ήμουν χαρούμενη, τα πράγματα ήρθα σιγά – σιγά στην ζωή μου. Δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία. Είχα μεγάλη πίστη, αλλά ήρθαν όλα εύκολα.

Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα από τον Σασμό μιλάει για όλους και για όλα

Η οικογένεια μου και κάποιοι καρδιακοί φίλοι από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα είναι αυτοί που θα πάρω τηλέφωνο σε μια δυσκολία. Δεν ζητάω βοήθεια εύκολα και αυτό είναι βλακεία. Τώρα πια δεν το κάνω πια.

Η σχέση  με τον Γιάννη Ποιμενίδη : Είναι επτά χρόνια μαζί και δεν έχουν καταλάβει πώς πέρασαν επτά χρόνια. Η Ευγενία Σαμάρα εξομολογείται πως έφτυνε τον κόρφο της για να μην τους ματιάσουν.

Close