Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές. Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης ;

Όσο οι εξελίξεις προχωράνε  στο Σασμό, τόσο και περισσότερα spoilers κυκλοφορούν. Ένα από αυτά θέλει τον Άγγελο να είναι παιδί της Ανθούλας και του Μάρκου Βρουλάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαχαιρώνουν τον Αστέρη

Η Αργυρώ και ο Πέτρος θα γνωρίσουν τον αδελφό τους, τον Αγγελο, ο οποίος θα τους αποκαλύψει: «Είμαστε αδέλφια». Ο γιατρός, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των παιδιών και κυρίως της Αργυρώς, ενώ αυτή που θα πληγωθεί πιο πολύ απ’ όλους είναι η Μαρίνα.

Η ίδια, μόλις μάθει ότι τόσα χρόνια αναρωτιόταν τι μπορεί να είχε κάνει ο άντρας της στον Βασίλη Σταματάκη για να τον σκοτώσει με τον τρόπο που τον σκότωσε, μπροστά στα μάτια των παιδιών του και δεν έπαιρνε πότε απάντηση, τρελαίνεται. Με αυτή που τα βάζει πρώτα είναι με τη γιαγιά Ειρήνη:

Σασμός: Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει;

«Τα ήξερες όλα και με άφησες να ζω με το μαράζι. Πώς το άντεξες τόσα χρόνια να κρατάς αυτό το μυστικό; Πώς; Γι’ αυτό έλεγες και ξανάλαγες ότι ο Σταματάκης έκανε αυτό που νόμιζε σωστό; Γιατί, μάνα;

Όσο οι εξελίξεις προχωράνε  στο Σασμό, τόσο και περισσότερα spoilers κυκλοφορούν. Ένα από αυτά θέλει τον Άγγελο να είναι παιδί της Ανθούλας και του Μάρκου Βρουλάκη.

Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων

Το αν ισχύει ή όχι θα το δούμε βεβαίως στα επόμενα επεισόδια, ωστόσο η Μαρία Τζομπανάκη, η τηλεοπτική Καλλιόπη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά πως:

«Το αν ζει ο πατέρας του «Άγγελου» είναι το μεγάλο μυστικό». Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός αποκάλυψε πως έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο πατέρας του Άγγελου στη σειρά Σασμός; Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης: Ζει; Θα τον ανακαλύψει  ο Άγγελος , ύστερα από έρευνες; Ο Άγγελος έχει αναθέσει ήδη την υπόθεση σε έναν ντετέκτιβ στην Αθήνα.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 54

Η Μαρίνα μαθαίνει για τις απειλές του Μαθιού εναντίον της οικογένειάς της, και πάει να τον βρει… Η Θοδώρα προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου – Σεμίνας, την ώρα που αυτός ετοιμάζει μια έκπληξη, που θα βάλει τέλος στα προβλήματα της Σεμίνας με τον Διονύση.

Αργυρώ και Αστέρης ζουν στιγμές ευτυχίας, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρίκλεια για τη μητέρα του. Μία επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες, ενώ παράλληλα η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη, και πάνω στον πανικό της, θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχτεί μοιραίο…

Τρίτη 7 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 55

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης! Ο Άγγελος από την άλλη υποψιασμένος για το ρόλο της, λέει ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του.

Παράλληλα η Άσπα συναντιέται με τον Κώστα και παίρνει την απόφαση να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του. Μια τυχαία γνωριμία με μια γοητευτική γυναίκα ενθουσιάζει τον Άγγελο, μόνο που δεν ξέρει ότι εκείνη είναι η πρώην του Αστέρη, η Στέλλα! Εν τω μεταξύ, μια τυχαία περιπολία θα φέρει τον Αντώνη και τη Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή. Η παρακολούθηση του Μαθιού και της Βασιλικής ξεκινά και το μυστικό τους αποκαλύπτεται: Η αστυνομία μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση!

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 56

Ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα. Και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική, μια δεύτερη τυχαία συνάντηση θα αλλάξει τα συναισθήματά τους. Ο Πέτρος κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στη Σεμίνα που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός διατηρεί σχέση με την Βασιλική, ο Μαθιός μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή. Ο Κώστας προσπαθεί να βρει τρόπο να ξαναφτιάξει τη σχέση του με την Άσπα, ενώ η Καλλιόπη θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει σε μια επίσκεψή της στο σπιτάκι στο βουνό. Πόσο ασφαλές είναι πλέον το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού;

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 57

Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης
Ο Άγγελος γοητεύεται από τη Στέλλα και προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της. Η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πια τη φριχτή αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της και ξεσπά την οργή της στον λάθος άνθρωπο. Θα προδώσει άθελά της ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία; Παράλληλα, η Θοδώρα μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Πέτρου στη Σεμίνα, και θα αντιδράσει απρόβλεπτα.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ κανονίζουν μία μικρή απόδραση, την ώρα που μία είδηση σκάει σαν κεραυνός στο χωριό και θα προκαλέσει ερωτηματικά στους κατοίκους. Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα των ερευνών του ντετέκτιβ για την Ανθούλα είναι απρόσμενα, και θα φέρουν τον Άγγελο σε δεινή θέση. Η αστυνομία σφίγγει τον κλοιό ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό, ψάχνοντας το όπλο του φόνου. Θα καταφέρει να τους ξεφύγει ή θα αποδειχτεί ότι είναι πλέον πολύ αργά για εκείνον…;

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 58 , 59 , 60 , 61

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close