Ευρυδίκη Παπαδοπούλου : Η Βρισηίδα μου έγραψε ότι δεν θέλει ούτε την καλημέρα μου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας»  την Πέμπτη σχολιάζοντας  τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star».

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων μίλησε , μεταξύ άλλων, για την  σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, που σύμφωνα με την ίδια δεν θέλει να της μιλήσει.

«Όχι, δεν έχω μιλήσει με τη Βρισηίδα. Πήρα το τηλέφωνό μου το Σάββατο πριν πετάξω και ενημερώθηκα για όσα έγιναν στα Τέμπη. Η Βρισηίδα μου είχε στείλει ένα κατεβατό την Τετάρτη ότι θέλει να βρεθούμε μόλις γυρίσω και την Παρασκευή μου έγραφε ότι “δεν θέλω ούτε την καλημέρα σου” και διάφορα άλλα. Την πήρα τηλέφωνο κατευθείαν, δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα, δεν έχει παραδοθεί ποτέ. Πραγματικά έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ.

Δείτε επίσης : Μίμης Παπαϊωάννου : Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Η Βρισηίδα μου είχε πει πριν φύγω ότι δε θέλει να έρχομαι σε εντάσεις με τον Σπύρο και ότι θέλει όταν γυρίσω να έχει και σύντροφο και φίλη. Της είχα πει ότι δε μασάω τα λόγια μου. Ήθελα η Βρισηίδα να με ακούσει. Θα ήθελα να μου δώσει την ευκαιρία να έχουμε μια συζήτηση γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Οφείλει να με ακούσει. Και στο δικαστήριο να πας ο δικαστής θα σε ακούσει και μετά θα αποφανθεί η δικαιοσύνη αν είσαι ένοχος ή αθώος» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

 

 

Close