Φωτεινή Αθερίδου: Αντιδράσεις με τα την βάφτιση του γιου της σε πισίνα  – Κινδυνεύει να ακυρωθεί το μυστήριο

Η Φωτεινή Αθερίδου Βάφτισε τον γιο της σε πισίνα και ξεσήκωσε αντιδράσεις .

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ακυρώνει τη βάπτιση της ηθοποιού & λέει πως «το παιδί ειναι αβάπτιστο».

Αντιδράσεις είχαν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά τη βάφτιση στην πισίνα του 3χρονου γιου της Φωτεινής Αθερίδου και του συζύγου της, Κωνσταντίνου Μαγκλάρα, τον Σεπτέμβριο.

Φωτεινή Αθερίδου: Αντιδράσεις με τα την βάφτιση του γιου της σε πισίνα – Κινδυνεύει να ακυρωθεί το μυστήριο

Ο λόγος είναι ότι ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο είχε καθαιρεθεί, αλλά τελούσε γάμους και βαφτίσεις. Το αποτέλεσμα είναι, η βάφτιση του γιου των γνωστών ηθοποιών, να κινδυνεύει πλέον να ακυρωθεί. Μάλιστα ακόμα και άλλα ζευγάρια που έχουν παντρευτεί ή έχουν βαφτίσει τα παιδιά τους με τον εν λόγω ιερέα, υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύουν από αντίστοιχες επιπτώσεις.

Φωτεινή Αθερίδου: Αντιδράσεις με τα την βάφτιση του γιου της σε πισίνα – Κινδυνεύει να ακυρωθεί το μυστήριο

Δείτε επίσης :Χάρι και Μέγκαν : Πίνουν και χορεύουν 20 ημέρες μετά την κηδεία της Βασίλισσας

Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής δημοσίευσε επιστολή, στην οποία έλεγε στους ιδιοκτήτες του κτήματος, όπου έγινε η βάφτιση, πως κακώς φιλοξένησαν τον συγκεκριμένο ιερέα να κάνει το μυστήριο, έτσι όπως το έκανε και ότι υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν το ιδιωτικό εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του.
Φωτεινή Αθερίδου: Κίνδυνος να ακυρωθεί η βάφτιση του γιου της – Ο λόγος

Η απάντηση κληρικού

Ο πατέρας Τιμόθεος, μίλησε στην εκπομπή T-Live στον Alpha και επεσήμανε: «Την οικογένεια τη γνωρίζω χρόνια. Ο παππούς, ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι πάρα πολύ πιστός άνθρωπος και μάλιστα είχε και σοβαρή πνευματική μορφή. Παρόλα αυτά με πλησίασαν και με ρώτησαν αν μπορούν να κάνουν τη βάφτιση, γιατί το εγγονάκι του είναι μεγάλο. Το σκέφτηκα, πήρα την ευλογία από τον γέροντά μου και προέβην σε αυτή την πράξη».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου σύμφωνα  με το  με πολιτικό γάμο στον Πύργο Μελισσουργού και εκεί τελέστηκε και η βάφτιση του 3χρονου γιου του, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρή.

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Η Άννα θα προβεί σε ακραίες πράξεις

Σε συνέντευξή της λίγο καιρό αργότερα η ηθοποιός είχε αναφέρει τους λόγους που βάφτισε τον γιο της σε πισίνα: «Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».

 

 

Close