Παγιδευμένοι-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Άννα θα προβεί σε ακραίες πράξεις.

Άννα μην κάνεις καμιά τρέλα…

Ο δολοφόνος της Μυρτώς αποκαλύπτεται στο νέο επεισόδιο των «Παγιδευμένων», προκαλώντας τεράστια ταραχή στην Άννα και τον Δημήτρη. Οι δύο ήρωες πλησιάζουν σημαντικά στην εξιχνίαση του εγκλήματος κι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος αποκαλύπτει τα πάντα για το παρελθόν του με την Μυρτώ

Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα στήνουν νέο κόλπο για τον δολοφόνο της Μυρτώς

Δύο είναι οι πλέον βασικοί ύποπτοι και ο Δημήτρης πείθει την Άννα να στήσουν παγίδα για να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο. Μετρούν κάθε τους κίνηση και με στρατηγικές κινήσεις προετοιμάζουν το σχέδιό τους.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος καταστρώνει νέο σχέδιο παραπλάνησης

Παγιδευμένοι: Η Άννα βρίσκει το δολοφόνο της αδερφής της και εκδικείται

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να σκοτώσει τον Άγγελο

Η παγίδα είναι να ζητήσουν χρήματα και όποιος δεχτεί να πληρώσει θα αποδειχτεί πως είναι ο δολοφόνος. Η αποκάλυψη έρχεται κι η Άννα σοκάρεται. Δεν είναι έτοιμη γι’ αυτό που θα μάθει. Θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της κι οι εξελίξεις φαντάζουν καταιγιστικές.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 14, 15, 16

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Ωστόσο, η Άννα κι ο Δημήτρης θα αποφασίσουν να μην αποκαλύψουν σε κανέναν τα νέα τους στοιχεία μέχρι να βρουν πραγματικές και βαριές αποδείξεις ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, στους «Παγιδευμένους».

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βάζει στο στόχαστρο Άννα και Δημήτρη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η άδικη σύλληψη της Άννας

Η Άννα γρήγορα θα χάσει τον έλεγχο της κατάστασης κι ο Δημήτρης θα τη συλλάβει για να μην προβεί σε πράξεις που μπορεί να μετανιώσει. Σύντομα οι δύο ήρωες θα έρθουν σε μεγάλη αντιπαράθεση, σύμφωνα με το youfly, για ακόμη μια φορά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close