Γιώργος Αγγελόπουλος : Ο Κατσούλης μου είναι άγνωστος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Τετάρτη το μεσημέρι  πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που βρισκόταν  χειρουργείο που έκανε στο διάφραγμα της μύτης του.

Ο Ντάνος νικητής του πρώτου Survivor  είχε ένα ατύχημα στα γυρίσματα ταινίας και μίλησε  γι’ αυτό. «Είχα ένα ατύχημα στη μύτη, κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να ντουμπλαριζόμαστε. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και τη μύτη».

Δείτε επίσης : Γιώργος Τσαλίκης- Δώρα Δημητροπούλου: Γιόρτασαν την επέτειο για τα 20χρονια γάμου

Σχετικά με  το Survivor All Star, o Γιώργος Αγγελόπουλος είπε «δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;».

Δείτε επίσης : Ελένη Βαΐτσου: Δεν πιστεύω σε καμπανάκια Δεν υπάρχει σκέψη για γάμο και οικογένεια

Για τον Σάκη Κατσούλη και τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Ντάνο, δήλωσε: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ».

 

 

Close